5 nieuwe professionals verbinden zich aan Zestgroup

03 juli 2015 Consultancy.nl

Gedreven door het groeiende portfolio besloot Zestgroup in maart een recruitmentcampagne te starten, waarin het zowel jonge adviseurs zoekt, als ervaren professionals. Doel van de campagne, die de komende maanden nog doorloopt, is het aantrekken van zo’n 5 à 10 nieuwe professionals voor het komende halfjaar. Drie maanden verder meldt Zestgroup dat de recruitmentdrive z’n vruchten heeft afgeworpen – in de afgelopen periode zijn er 5 nieuwe professionals gestart.

Annemarie Hoogendoorn-Schouten heeft zich verbonden aan energiespecialist Zest Utilities. Hiervoor heeft ze jarenlange ervaring opgedaan als Projectmanager, merendeel in de energiebranche waar zij onder andere werkzaam is geweest bij Vattenfall Energy Trading. Eric Trijbels versterkt de Utilities praktijk van Zestgroup als associate partner. Trijbels heeft meer dan 20 jaar ervaring als lijnmanager, project- en programma manager met brede ervaring in politieke, administratieve en commerciële omgevingen. Gedurende zijn carrière werkte Trijbels onder meer voor technologie consultancybureaus Altran en CGI en voor energiemaatschappijen Eneco, Nuon en Alliander.

Zes nieuwe consultants verbinden zich aan Zestgroup

Carine Overtoom heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als business development manager in het facility management en de hospitalitybranche. Bij Zestgroup gaat Overtoom zich ook richten op sales en business development, en vanuit een functioneel oogpunt op het inkoop domein, daarnaast volgt ze een parttime master bedrijfskunde aan de RSM Erasmus Universiteit Rotterdam. Wido Rinzema werkte de afgelopen 20+ jaar als procurement manager in het buitenland, vooral binnen de sectoren olie & gas, industrie en scheepvaart. Rinzema heeft zich verbonden aan Zest Purchasing.

Tot slot, Cindy Dodemont. Ze begon haar carrière bij een advocatenkantoor, en ging vervolgens aan de slag voor Big 4 kantoor KPMG, waar ze zo’n zes jaar werkzaam bleef. Na een korte periode bij Nashuatec wist ze het zeker: Dodemont ging op eigen benen staan en richtte haar eigen adviesbureau op: CVL. Na 10 jaar heeft zij besloten om een nieuwe koers te varen en is Dodemont sinds april 2015 aangesloten bij de Zestgroup.

Werken bij Zestgroup

In een reactie op de uitbreiding laat Ramon van der Wal, een van de directeuren van Zestgroup, weten “verheugd” te zijn de nieuwe aanwinsten. “Door de toevoeging van Annemarie, Eric, Cindy, Carine en Wido zijn we nog beter in staat om onze klanten te bedienen en om in te spelen op de vraag vanuit de markt.” Ron Saas, mede-directeur van Zestgroup, vult aan dat de recruitmentcampagne onverhoopt doorgaat. “We zoeken nog steeds nieuwe professionals. Heb je ook interesse in een consultancy baan bij een groeiend bedrijf en werk je graag met een ambitieus team van collega’s? Laat het ons dan weten!” sluit hij af met een oproep.

Interesse?
Voor meer informatie over het profiel en de vacatures van Zestgroup bekijk het
Zestgroup bedrijfsprofiel op Consultancy.nl. In september start Zestgroup met een Masterclass Consultancy waar ze net afgestudeerden binnen 2 maanden klaarstomen voor het consultancy-vak.

Nieuws

Meer nieuws over