Pieter Kiveron associate partner bij Focus Orange

28 april 2015 Consultancy.nl

HR advieskantoor Focus Orange heeft het team versterkt met Pieter Kiveron. De ervaren pensioenexpert heeft zich als associate partner verbonden aan het Amsterdamse bureau.

Pieter Kiveron kan bouwen op meer dan 25 jaar ervaring als manager, adviseur en ondernemer in de pensioenbranche, die hij opbouwde bij onder meer verzekeraars, pensioenuitvoerders en adviesbureaus. De afgelopen jaren was hij onder meer werkzaam bij Holland Financial Centre, pensioenbedrijf Mn Services en als zelfstandig adviseur.

Pieter Kiveron, Focus Orange

Begin april heeft Kiveron zich verbonden aan Focus Orange, een snelgroeiend HR adviesbureau. De dienstverlener werd opgericht in 2007 en telt momenteel een team van 17 adviseurs en data analytics experts. In een reactie op zijn overstap laat Kiveron weten vooral aangetrokken te zijn door de onderscheidende positionering van het kantoor: “In de afgelopen anderhalf jaar heb ik het team bij Focus Orange leren kennen als enthousiaste klantgerichte professionals. In een markt waar verandering de enige constante is, leggen zij de nadruk op deskundigheid en creativiteit om de klant op pragmatische transparante wijze te bedienen.”

Kiveron zal in de verschillende disciplines van de pensioenadvisering worden betrokken en nauw samenwerken met Ronald Doornbos, die leiding geeft aan de pensioenadviespraktijk. Afgelopen maand werd het team van Focus Orange nog uitgebreid met Jeroen Hilbrands, voormalig topman van Milliman in Nederland – de zesde partner van Focus Orange.

Nieuws

Meer nieuws over