Janneke van den Broek versterkt Move Beyond

26 maart 2015 Consultancy.nl

Move Beyond, een specialist in project- en verandermanagement, heeft Janneke van den Broek toegevoegd aan het team. Van den Broek, die hiervoor werkzaam was bij de ANWB, versterkt de retail praktijk van het bureau.

Janneke van den Broek (49) heeft de afgelopen jaren in diverse project- & lijnmanagementfuncties ervaring opgedaan in de retail, met name in food en fashion. In haar laatste rol werkte zij als interim supply chain manager bij ANWB-Retail. Daarvoor was zij vier jaar werkzaam als Supply Chain Manager bij C1000 en in diverse managementrollen actief bij onder andere WE fashion, Gall & Gall en Albert Heijn. Gedurende haar carrière opereerde van den Broek veelal op het snijvlak van commercie, IT en logistiek. Zo is ze onder meer betrokken geweest bij de implementatie van S&OP processen, de opzet van supply chain organisaties, optimalisatie van voorraadbesturing binnen omni-channel retailkanalen en het opzetten van samenwerkingsverbanden met toeleveranciers.

Janneke van den Broek - Move Beyond

In een reactie op indiensttreding laat Move Beyond weten “verheugd” te zijn met de nieuwste aanwinst. “Janneke brengt ervaring mee in het optimaliseren en besturen van supply chain processen bij vooraanstaande organisaties in de retail. Ze is bij uitstek een ketendenker en vanwege haar kennis en ervaring goed in staat om diverse disciplines en processen binnen een keten te verbinden.” 

Move Beyond heeft zich voor de komende jaren een ambitieus groeipad ten doel gesteld. Eerder dit jaar werd het team uitgebreid met Lenja te Velde en Joris Oomen, en afgelopen jaar verbonden onder andere Jacob Otter, Sjoerd van Schriek en Peter van Hattum zich aan het adviesbureau.

Jacob Otter, Sjoerd van Schriek, Peter van Hattum, Lenja te Velde en Joris Oomen

Nieuws

Meer nieuws over