Boer & Croon CF versterkt met ervaren adviseurs

14 april 2015 Consultancy.nl

Boer & Croon Corporate Finance heeft zijn team uitgebreid met twee ervaren adviseurs: Joachim Driessen en Hendrik Vermaas. Driessen zal zich voornamelijk richten op transacties op het gebied van onderwijs, media en entertainment. Vermaas zal bij het kantoor zijn expertise in onder meer strategische reviews, complexe fusies en disposals en privatiseringen inzetten. Zowel Driessen als Vermaas hebben zich als Associate Partner verbonden.

Joachim Driessen heeft zich onlangs aan Boer & Croon Corporate Finance parttime verbonden als Associate Partner. Driessen studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde zijn MBA aan de University of Cumbria. Driessen is momenteel directeur en mede-eigenaar van Blink Holding, een educatieve en magazine uitgever en was voorheen werkzaam in diverse leidinggevende posities bij onder meer de uitgeverijen Sanoma, Wolters Kluwer en Wegener.

Daarnaast vervult Driessen diverse toezichthoudende posities waaronder als commissaris bij MyBusinessMedia en is hij voorzitter van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV). Driessen houdt zich binnen Boer & Croon Corporate Finance in het bijzonder bezig met transacties op het gebied van Educatie, Media & Entertainment.

Joachim Driessen & Hendrik Vermaas

Ook Hendrik Vermaas is recent gestart als Associate Partner bij het corporate finance en M&A advieskantoor uit Amsterdam. Vermaas is momenteel Director bij Kindel & Co in Duitsland, een fabrikant van verpakkingen voor industrie en levensmiddelen. Voorheen was hij onder meer werkzaam als Director bij ING Corporate Finance in Amsterdam, J. Henry Schroder & Co en Barclays de Zoete Wedd, beide in Londen.

Vermaas heeft meer dan 20 jaar ervaring met transacties in uiteenlopende sectoren waaronder industrie, technische dienstverlening, olie & gas, en de chemie- en retailsector. Bovendien is hij gespecialiseerd in strategische reviews, fusies, privatiseringen en aandeelhouder-activisme.

Groei
Onlangs werden de gelederen van Boer & Croon Corporate Finance al uitgebreid met drie nieuwe consultants. Inmiddels bestaat het team uit zo’n 20 corporate finance professionals. Voor 2015 mikt Boer & Croon Corporate Finance op verdere groei. Afgelopen maand sloot het kantoor, in het kader van zijn internationale groeiambities, een joint venture met Clairfield Belgium, die de naam Clairfield Benelux heeft gekregen.

Nieuws

Meer nieuws over