Elise van der Mijden versterkt Hamstra & Partners

09 maart 2015 Consultancy.nl

HR consultancybureau Hamstra & Partners heeft de gelederen begin dit jaar versterkt met Elise van der Mijden. In haar nieuwe rol gaat Van der Mijden zich richten op het geven van beloningsadviezen.

Hamstra & Partners is in 2010 opgericht door Lianne Hamstra, die daarvoor meer dan 15 jaar als management consultant en HR manager werkzaam was bij onder andere Hay Group, EY en Mercer. In de afgelopen vijf jaar is het Utrechtse bureau gestaag gegroeid, en bestaat inmiddels uit een netwerk van consultants met expertise op het gebied van compensation & benefits, functiewaardering, functiebeschrijvingen, organisatie-inrichting, leiderschapseffectiviteit, team coaching (HR) project- en interim management en assessments.

Elise van der Mijden - Hamstra & Partners

Ter versterking van het team heeft Hamstra & Partners begin dit jaar Elise van der Mijden aangetrokken. Zij werkte hiervoor zo’n twee jaar bij de FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Daar was ze betrokken bij projecten op het gebied van functiewaardering, benchmarking van arbeidsvoorwaarden, performance management en verzuim. Van der Mijden heeft zowel haar Master (‘Strategisch Human Resource Management ‘) als Bachelor (‘Sociologie’) behaald aan de Universiteit Utrecht. Bij Hamstra & Partners gaat Van der Mijden consultancyopdrachten uitvoeren op het snijvlak van human capital en verandermanagement, met een focus op compensation & benefits.

Nieuws

Meer nieuws over