Hamstra & Partners trekt Mano Hordijk aan als Consultant

17 juni 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Hamstra & Partners heeft een nieuwe consultant aan de gelederen toegevoegd: Mano Hordijk.

Hordijk brengt zes jaar ervaring in de human resources consultancy en account management met zich mee naar de firma. Hiervoor was hij consultant bij Korn Ferry Hay Group en accountmanager bij Inveon, een boetiek HR-adviesbureau.

Bij het in Utrecht gevestigde Hamstra & Partners gaat hij zich bezighouden met HR-transformaties. In het bijzonder richt hij zich hierbij op functiewaardering en beloning. Over zijn overstap zegt hij: “Bij een wat kleiner adviesbureau als Hamstra & Partners krijg ik bij uitstek de kans om bedrijven echt goed te leren kennen.” 

“Ik kan hier een brede rol pakken, klanten van A tot Z begeleiden met het ontwerp van een functiehuis, beloningsbeleid en performance management. Dat komt de kwaliteit van de advisering ten goede, daarvan ben ik overtuigd.”Hamstra & Partners trekt Mano Hordijk aan als ConsultantHordijk streeft ernaar om waarde toe te voegen en impact te hebben. “Doortastend zijn, kritisch doorvragen. Dat is essentieel om erachter te komen wat een klant echt nodig heeft,” zegt hij, want “organisaties hebben de neiging om hetzelfde te willen als andere bedrijven. Maar al zijn de uitdagingen vaak hetzelfde, de oplossingen verschillen per bedrijf.” 

Om te bepalen wat het beste werkt, zet Hordijk een holistische bril op. “Ik kijk niet alleen naar een schakeltje, maar naar de hele organisatie. Waarvoor besta je, wat betekent succes en wat wil je bij medewerkers stimuleren? Als ik een goed beeld heb van de grote lijn, dan volgen de keuzes op detailniveau vaak vanzelf.” 

De aanpak van Hamstra & Partners zorgt ervoor dat de benefits van verandertrajecten nauwlettend worden gevolgd. “We vinden een goede opvolging van projecten belangrijk. Na een paar maanden kijken we samen met de klant of er nog wat bijgeschaafd kan worden. We willen weten of onze adviezen landen in de organisatie.”

Hordijk studeerde organisatiepsychologie in Leiden en behaalde een mastergraad bedrijfskunde in Amsterdam.