Emmy Kooloos en Sidney Fiegen versterken BexerHamstra

16 juli 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

BexerHamstra heeft twee nieuwe consultants aan de gelederen toegevoegd – Emmy Kooloos en Sidney Fiegen. Met hun komst groeit het personeelsbestand van het bureau naar vijftien professionals. 

Beiden maken de overstap van wat vandaag de dag Korn Ferry Advisory heet, en werkten eerder voor Hay Group, alvorens het HR-advieskantoor werd overgenomen door Korn Ferry. Beide professionals zijn tot Senior Consultant benoemd binnen BexerHamstra, dat vorige week werd gevormd, volgend op de fusie tussen boutique HR-adviesbureaus Hamstra & Partners en Bexer.

Emmy Kooloos was hiervoor Associate Principal in het Reward & Benefits team van Korn Ferry, waar ze acht jaar werkte na aan de RSM Erasmus University te zijn afgestudeerd. In haar toenmalige rol heeft ze (inter)nationale beloningsstrategieën voor diverse organisaties ontwikkeld, en grote beloningssurveys begeleid, onder andere voor partijen in de financiële sector.

Bij het in Utrecht gevestigde BexerHamstra zal zij organisaties adviseren op het gebied van beloning, performance management, organisatie-inrichting en HR analytics. “Emmy is een zeer ervaren en strategisch denkend consultant die haar sporen heeft verdiend. We zijn verheugd met haar overstap”, zegt Lianne Hamstra, partner bij BexerHamstra.Emmy Kooloos en Sidney Fiegen - BexerHamstraSidney Fiegen is sinds mei werkzaam voor het HR-consultancybureau. Hij werkte hiervoor nauw samen met Kooloos en de medeoprichters van Bexer – Rob Westrek, Rogier Kerkhof en Guyot van Meer – aan vraagstukken op het gebied van beloning, performance management en HR analytics.

Ook Fiegen was namelijk de afgelopen vijf jaar werkzaam voor Korn Ferry, in zijn laatste rol als Associate Principal. “Sidney heeft de afgelopen jaren grote harmonisaties begeleid en internationale beloningsstrategieën ontwikkeld voor diverse organisaties. Het verheugt ons om Sidney te verwelkomen bij BexerHamstra”, zegt partner Van Meer.

Door de groeiende vraag naar specialistisch HR-advies verwacht Hamstra de komende maanden meer mensen te verwelkomen. “De ambitie is om een topbureau te worden in onze niche, met over een paar jaar een team van 20 tot 25 mensen”, sluit Hamstra af.