Miriam Morshuis en Jelle Joosten starten bij BexerHamstra

11 september 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd

BexerHamstra heeft sinds de fusie van afgelopen zomer twee nieuwe professionals toegevoegd aan het team: Miriam Morshuis-Siers (Principal Consultant) en Jelle Joosten (Consultant). Morshuis-Siers gaat organisaties adviseren op het gebied van beloning en pensioen, terwijl Joosten zich zal bezighouden met advies- en verandertrajecten rondom werkgeverspensioenregelingen.

Miriam Morshuis-Siers is begin deze maand in dienst getreden bij BexerHamstra, een organisatie- en beloningsadviesbureau uit Utrecht dat eerder dit jaar voortkwam uit de fusie tussen Bexer en Hamstra & Partners. Beide bureaus waren expert op het gebied van human capital – waar Hamstra & Partners sterk was in organisatie-inrichting, beloningsbeleid en HR-transformatie, specialiseerde Bexer zich in beloning-, arbeidsvoorwaarden- en pensioenadvies.

Rogier Kerkhof, Partner bij BexerHamstra, toont zich verheugd de kersverse principal consultant in het team te mogen verwelkomen: "Met de komst van Miriam naar ons kantoor breiden wij ons team verder uit. Miriam kiest bewust voor de overstap naar BexerHamstra. Zij is een zeer ervaren en strategische consultant die haar sporen heeft verdiend.”

De afgelopen tien jaar was Morshuis-Siers werkzaam als principal in het reward & benefits-team van Hay Group (inmiddels Korn Ferry) en deed eerder uitgebreide HR-ervaring op bij Hewitt Associates (sinds 2010 onderdeel van risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon), waar ze acht jaar zou blijven. De afgelopen tien jaar bij Hay Group/Korn Ferry heeft ze grote verandertrajecten op het gebied van pensioen en beloning begeleid, onder meer voor ondernemingen in de media, telecom en industrie.

“Miriam is een actuaris met passie voor pensioen en benefits-projecten”, vertelt Kerkhof. “Zij doorgrondt snel complexe vraagstukken en ondersteunt haar klanten bij veranderingstrajecten van begin tot eind. Klanten kunnen altijd op haar rekenen door haar grote betrokkenheid…We zijn erg blij met haar komst en zien uit naar een fijne samenwerking.”Miriam Morshuis en Jelle Joosten, BexerHamstra

Een maand eerder dan Morshuis startte Jelle Joosten, die is aangetrokken in de rol van Consultant. Hij begon zijn loopbaan bij Korn Ferry als werkstudent, na het afronden van zijn master in Actuarial Science & Mathematical Finance aan de Universiteit van Amsterdam, en groeide de afgelopen vijf jaar door naar een senior consultantrol binnen de Rewards & Benefits-praktijk van het HR advieskantoor.

Kerkhof beschrijft Joosten als een “analytisch sterke consultant met een interesse in data-analyse en -visualisatie.” De jonge consultant is gespecialiseerd in het uitwerken van kwantitatieve analyses van beloningsbeleid met als doel de (kosten)impact voor werkgevers en werknemers inzichtelijk te maken. Daarnaast houdt hij zich als actuaris bezig met advies- en verandertrajecten rondom werkgeverspensioenregelingen.

Met de komst van Morshuis-Siers en Joosten bestaat het team van BexerHamstra nu uit zestien consultants. Het advieskantoor wordt geleid door een partnerteam bestaande uit Lianne Hamstra, Rogier Kerkhof, Rob Westrek en Guyot van Meer. Het partnerteam verwacht de komende maanden het team verder te zullen uitbreiden.