Schaekel & Partners | Werken bij

Wij willen ons Schaekel-netwerk continu versterken met dynamische managers, professionals en consultants. Zowel voor tijdelijke als vaste posities. Energieke mensen met inhoud en gedrevenheid, die positief verrassen en die net als wij bedrijven en organisaties verder willen helpen.

Kenmerken van mensen uit ons netwerk:

  • Minimaal vijf jaar ervaring in management- en directierollen of consultancy.
  • Actief in Operations & ICT (denk aan posities als COO, CEO, CIO, zwaardere IT project-/programmamanagement rollen).
  • Of: young professionals met de ambitie door te groeien naar bovengenoemde posities.
  • Studie op HBO- of WO-niveau, afgerond.

Interim managers overheid

Ook komen wij graag in contact met ervaren, flexibel beschikbare, zelfstandige interim managers met ervaring bij de Rijksoverheid en ZBO’s. Heeft u op strategisch managementniveau geopereerd als lijnmanager, programmamanager of organisatieveranderingen gemanaged, dan kunnen wij mogelijk iets voor elkaar betekenen. Nadrukkelijk betreft het hier geen specifieke expertise zoals ICT, Audit, Finance, Inkoop.
Ook junior strategisch interim managers komen in aanmerking!

Wanneer u zich herkent in deze profielen, dan komen wij graag met u in contact. U kunt zich hier aanmelden.
Na beoordeling van uw gegevens en CV informeren wij u over opname in ons Schaekel-netwerk en de eventuele vervolgstappen.

Kennen wij elkaar al en wilt u uw gegevens actualiseren? Vul ook dan het inschrijfformulier in en stuur uw CV mee (bij voorkeur Nederlandstalig, met foto, in Word).

In geval van een tijdelijke inzet werken wij uitsluitend met zelfstandig gevestigde managers conform een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst (wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties).

Schaekel & Partners | Nieuws