Schaekel & Partners

De beste mensen worden gevonden
Bedrijven en organisaties die de beste mensen aantrekken, werken met Schaekel & Partners. In onze visie wordt de beste kandidaat voor een positie gevonden, deze meldt zich niet vanzelf. Schaekel & Partners vindt hen. Wij bieden bedrijven een objectieve keuze van de beste kandidaten. Professioneel en resultaatgericht.

Onze focus ligt op het invullen van zwaardere consultancy- en directieposities in Operations & ICT. Daar ligt onze kracht, ons heden en verleden. Ook voor de meer complexe en specialistische rollen in Operations & ICT vinden wij passende kandidaten. Altijd gebaseerd op een persoonlijke, diepgaande ervaring van de industrie én met de snelheid en energie passend bij een gedreven team van professionals. De invulling van een functie is situatie-afhankelijk en kan in verschillende vormen: tijdelijk of vast, individueel of als team. De situatie bepaalt de vorm.  

Schaekel & Partners doet jaarlijks intensief onderzoek naar de arbeidsmarkt voor managementposities. In de afgelopen 10 jaar is een enorme hoeveelheid kennis over de arbeidsmarkt ontwikkeld. Veel publicaties zijn ten gevolge van deze onderzoeken verschenen (o.a. de Interim Index). Bovenliggend element hebben wij genoemd: ‘de loop van de loopbaan’. Kennis die wij gedurende deze periode hebben opgedaan, geven wij graag terug. Aan opdrachtgevers. Maar ook aan kandidaten die twijfelen of toe zijn aan een next step.

Schaekel & Partners is opgericht in 1987 en gevestigd in Utrecht.

Schaekel & Partners | Nieuws