Node1 | Werken bij

Groeien met digitaal.

Veel bedrijven worden door het digitale tijdperk geconfronteerd met de noodzaak om te veranderen en dat vraagt nogal wat van een organisatie. Als Collega bij Node1 denk en werk jij mee aan de toekomstbestendigheid van organisaties, het ontdekken van nieuwe startup kansen en het adviseren van tech-investeerders. Van een verbeterde strategie tot de inrichting van nieuwe processen, van nieuwe producten en diensten tot een verandering in organisatie met hulp van digital, design of technologie.

Jij werkt mee, en brengt vernieuwing en verbetering.

Je werkt op hoog tempo mee aan het toekomstbestendig maken van organisaties door verschillende opdrachten te doen op het gebied van Technology, Marketing en Innovation.

Technology: Welke technologieën zijn er allemaal beschikbaar in de markt? Hoe selecteer je het juiste product of verbeter je de bestaande systemen? Hoe zorg je er vervolgens voor dat de mensen uit alle lagen van de organisatie meegaan? Deze vragen pak jij op een rol als analist, project manager of implementatie consultant.

Marketing: Op welke wijze positioneren organisaties zich naar de markt? Welke kanalen en online ervaring bieden zij hun klanten? De manier waarop organisaties zich hierin kunnen onderscheiden biedt heel veel ruimte voor creativiteit, innovatie en ruimte om te experimenteren. Jij mag jouw ideeën inbrengen wanneer je aan de slag gaat als product owner, data marketing, scrum master of marketing analist.

Innovation: Welke kansen bieden zich wanneer bedrijven buiten hun organisatie de samenwerking voor nieuwe digitale oplossingen aan gaan? Welke nieuwe diensten en producten kunnen worden ontwikkeld? Als product owner, project manager of business analist, kan jij dit soort vraagstukken oppakken.

Node1 | Nieuws