Node1 voegt drie digital consultants toe aan team

26 mei 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Amsterdams digitaal adviesbureau Node1 heeft de afgelopen maanden drie nieuwe Digital Consultants aan het team toegevoegd: Jacques Vosloo, Ivan Kalinichenka en Jonathan van de Star.

Met de toevoeging van het trio groeit het team van Node1 naar vijftien professionals. Alle drie de aanwinsten zijn gespecialiseerd in digitale transformatie, met een focus op de adoptie van opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) of robotic process automation (RPA). Node1 is een certified partner van UiPath en Microsoft Azure.

Jacques Vosloo heeft ruime ervaring op het gebied van software engineering, innovatie en technologie. Twee jaar geleden rondde hij in Zuid-Afrika een bachelor in Computer Science & Information Systems af aan North West University. Vervolgens werkte hij in Johannesburg zo’n anderhalf jaar als Technical Developer bij SwitchPay.
Ivan Kalinichenka, Jacques Vosloo, Jonathan van de Star - Node1

Zijn kennis en ervaring neemt hij nu mee in zijn nieuwe rol als Software Engineer bij Node1. “Door problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan als een creatieve denker, draagt hij bij aan de verbetering van de informatiesystemen van het bedrijf”, aldus Node1 over de nieuwe collega.

Ivan Kalinichenka studeerde af aan de Erasmus School of Economics en heeft een achtergrond in onder meer economie, filosofie en econometrie. Gedurende zijn opleiding was hij actief binnen de studievereniging EFR (Economic Faculty association Rotterdam) en was hij daarnaast fanatiek wedstrijdroeier.

Naast werkervaring als Junior Accountant bij KPN, neemt Kalinichenka ook ruime ervaring als ontwikkelaar mee naar Node1, waar hij is gestart als Digital Consultant. Zijn nieuwe werkgever laat weten: “Ivan is een energiek persoon, die blij wordt als hij iets nieuws kan ontdekken of iemand anders iets nieuws kan aanleren.”

Jonathan van de Star studeerde vorig jaar af aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij een MBA in Digital Business afrondde. Tijdens zijn opleiding deed hij bij leerplatform Enactus reeds ondernemerservaring op, als lid van een startup die vers fruit en groente levert aan studenten van de universiteit. Verder was hij bestuurlijk actief binnen studentenroeivereniging AGSR Gyas, liep hij stage bij een pr-bureau en werkte hij voor een startup voor deelfietsen.

Node1 is blij met de komst van Van de Star en de kwaliteiten die hij meebrengt: “Door creativiteit te combineren met zijn interesse in technologie krijgt Jonathan het voor elkaar om altijd een passende oplossing te vinden voor elk bedrijfsprobleem.”

Het aan de Amsterdamse Zuidas gevestigde Node1 is gespecialiseerd in het realiseren van zakelijke en technologische veranderingen bij zijn klanten. Het bedrijf werd opgericht in 2013 en biedt onder meer diensten op het gebied van digitale strategie. Ook verzorgt het technologieanalyses en conceptontwikkelingen.