Node1

NODE1 | Digital Consultancy
Gecertificeerd UiPath-partner | Microsoft Azure AI

Blijven vernieuwen is essentieel in een snel veranderende wereld. Maar het digitale landschap is ingewikkeld tegenwoordig. En uitdagingen in cultuur, bestuur, technologie of architectuur maken digitaal transformeren complex.  

Node1 helpt je jouw transformatie slim aan te pakken. Precies afgestemd op de behoefte van je organisatie, zetten we relevante expertise in voor onderzoek, analyse, strategie, advies én implementatie. 

Wij geloven sterk in intelligente automatisering als de belangrijkste versneller van je digitale transformatie. Robotic Process Automation (RPA) is het nieuwste op het gebied van intelligent automatiseren, dat gecombineerd met praktisch toepasbare Artificial Intelligence (AI) menselijke intelligentie evenaart of zelfs gaat overtreffen. En dat biedt kansen! Door, veelal administratieve, terugkerende taken binnen je werkprocessen te automatiseren met RPA, halen we de robot uit de mens en creëren we meer tijd en nieuwe mogelijkheden. 

Want de productiviteit stijgt en er ontstaat meer ruimte voor intellectuele en creatieve prestaties. Dit verhoogt niet alleen je medewerkerstevredenheid. Ook de waarde die je jouw klanten levert gaat omhoog. RPA is een eenvoudige en effectieve aanpak. En een gunstig startpunt voor de volgende stap in je digitale transformatie. 

Laten we kennismaken! Node1 is een deskundig team met jonge, enthousiaste consultants en projectmanagers. En ervaren partners met diepgaande kennis van business process automatisering, RPA, AI en Data. Wij zijn gecertificeerd UiPath Business Partner en ervaren met Microsoft Azure Machine Learning.

Wil jij de jouw digitale transformatie slim aanpakken, stroomlijnen of versnellen? Neem dan zeker contact op. We inspireren je graag!

Node1 | Nieuws