flowresulting | Werken bij

Bij flowresulting werk je voor grote merken, krijg je vanaf dag één veel verantwoordelijkheid en groei je hard. Je wordt onderdeel van een fanatiek bedrijf dat sterk groeit en het verschil wil maken in dienstverlenend Nederland (en daarbuiten).

Onze filosofie is dat het belang van de klant leidend is. Dat houden we alleen vol wanneer we eerlijk zijn, dus geven we onze mening. Ook als dat wellicht als confronterend wordt ervaren. Ja-knikkers zijn er al genoeg.

Waar staat flowresulting voor en wat doen wij eigenlijk? We hebben het kort uitgelegd in 1 minuut 30.(Oud) medewerkers vertellen…

Bas van Vlierden (oud-medewerker van flowresulting) heeft vijf jaar bij flowresulting gewerkt en is nu Director TV bij KPN. In deze video vertelt hij wat werken bij flowresulting voor hem betekent en hoe dit heeft bijgedragen aan zijn professionele ontwikkeling.

Anders Jansen (partner bij flowresulting) is in 2006 begonnen als junior consultant bij flow. Vijf jaar later werd hij partner. In deze video vertelt Anders hoe zijn ontwikkeling bij flowresulting is gegaan.

flowresulting | Nieuws