Double Effect | Werken bij

Bij Double Effect maak je carrière. We verbeteren voortdurend onze kwaliteit waardoor onze consultants ook steeds beter worden. Dit doen we on the job, via trainingen en vooral door ruimte te geven aan persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt het Double Effect team versterken als je ervaren bent, maar ook als je net bent afgestudeerd. Zolang je maar bereid bent om je vast te bijten in de materie en altijd voor het beste resultaat wil gaan. Wij zoeken vechters met karakter: vasthoudend, zelfstandig en collegiaal!

Gedrevenheid en diversiteit

Onze teams bestaan uit gelijke aantallen junior en senior consultants. Allemaal met diverse achtergronden. Zo hebben we mensen in dienst met een studieachtergrond in de Economie, Econometrie, Finance, Bedrijfskunde, Rechten, Psychologie, IT en Communicatie. Dankzij deze diversiteit bekijken we de zaken van verschillende kanten en houden we elkaar scherp.

Naast diversiteit in studieachtergrond, hebben meerdere collega’s topsport bedreven. Dit kenmerkt de gedrevenheid en winnaarsmentaliteit van Double Effect. We zijn pas tevreden als de business van onze opdrachtgever verbeterd is. Net als in de topsport moeten we hiervoor soms onze eigen grenzen verleggen. Maar nooit ten koste van elkaar. Wie alleen maar voor eigen gewin gaat, past niet bij ons. De beste resultaten bereik je tenslotte samen: met de opdrachtgever én met je Double Effect collega's.

Trainingen

Bij Double Effect ben je verzekerd van een pittig opleidingscurriculum. Je hebt een breed aanbod om uit te kiezen, maar er is ook een verplicht trainingsprogramma. Trainingen die we onder meer aanbieden aan onze consultants zijn PRINCEII, NIBE Algemene Opleiding Bankbedrijf, ACI Dealing Certificate, Verzekeringen en Lean Six Sigma Green en Black Belt Training. Ook vindt er training en coaching plaats op zowel sociale als presentatievaardigheden. Op deze manier blijven we onszelf verbeteren en daarmee ook de dienstverlening aan onze klanten.

Je carrière bepaal je zelf. Reikt je ambitie verder dan ons aanbod van opleidingen? Bij Double Effect is er altijd ruimte voor je eigen, persoonlijke invulling. Bijvoorbeeld een postdocopleiding of een promotieonderzoek.

Evaluatie

Vier keer per jaar evalueren we het afgelopen kwartaal in persoonlijke ontwikkelingsgesprekken. Daarbij krijg je alle ruimte om zelf je ambities te formuleren. Verder toetsen we of je gebruik hebt gemaakt van je trainingsbudget en vatten we je functioneren samen in sterke punten en verbeterpunten.

Tot slot heeft iedereen een eigen Duo bij Double Effect: een mentor bij wie je altijd terecht kunt en die je persoonlijke ontwikkeling op de voet volgt.

Double Effect | Nieuws