Chee Kin Poon voegt zich toe aan Double Effect team

13 oktober 2015 Consultancy.nl

Chee Kin Poon is per 7 september 2015 in dienst getreden bij Double Effect, een consultancybureau gespecialiseerd in financial services. Chee Kin maakt de overstap van KPMG Advisory, waar hij 3,5 jaar werkzaam was in verschillende projecten. Binnen Double Effect sluit Chee Kin zich als consultant aan bij de Finance, Risk & Control praktijk.

Chee Kin Poon rondde zijn master in Finance eind 2011 af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn studie is hij begin 2012 in dienst getreden bij de IT Risk Consulting praktijk van KPMG. In zijn tijd bij het Big Four kantoor heeft Chee Kin een verscheidenheid aan opdrachten uitgevoerd. Zo was hij onder andere betrokken bij meerdere IT-audits ten behoeve van het afgeven van jaarrekeningverklaringen, het reviewen van COREP rapportage ketens, het analyseren van de juistheid en correctheid van 8028 liquiditeitsrapportages en het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van risico data.

Chee Kin Poon Double Effect

Chee Kin volgt op het moment de opleiding tot Register EDP Auditor (RE; Executive Master of IT Auditing) aan de Vrije universiteit in Amsterdam.

Double Effect
Na 3,5 jaar werkzaam te zijn bij een Big 4 besloot Chee Kin Poon per september 2015 aan de slag te gaan bij Double Effect, een consultancybureau met de focus op het financial services segment. Met zijn kennis opgedaan binnen de financiële sector zal Chee Kin zich bij Double Effect in zijn nieuwe functie als consultant richten op het snijvlak van Finance, Risk & Data Integratie Architectuur. Hij zal zich vooral specialiseren op de conversie van rapportage vereisten en management informatie behoeften naar een effectieve business en data integratie architectuur.

Met Chee Kin versterkt Double Effect opnieuw haar Finance, Risk & Control praktijk – in augustus werd ook al de ervaren Frank Schreuder aangetrokken. “De komende jaren zullen financiële instellingen nog volop geconfronteerd worden met noodzakelijke veranderingen uit hoofde van regulatory reporting en groeiende informatiebehoeften van investors en management. We zijn verheugd over de komst van Chee Kin en de meegebrachte kennis op dit gebied,” aldus het bureau over haar nieuwste aanwinst.

Nieuws

Meer nieuws over