Exact

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Je kunt bij ons terecht voor de automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast bieden we specifieke branche oplossingen. Met Exact heb je grip op al je bedrijfsprocessen – meer dan 400.000 mkb’ers vertrouwen op de software van Exact.

Exact voor zakelijke dienstverleners

Als zakelijk dienstverlener wil je verantwoord groeien. Ook al is de markt onvoorspelbaar, die groei heb je vooral zelf in de hand.

Uitdagingen zat, dat zeker. Je wilt je mensen en middelen effectief inzetten. Je wilt controle en de juiste beslissingen nemen. Bijvoorbeeld door gegevens uniform vast te leggen. Daarnaast zijn actueel inzicht in je verkooppijplijn, werkvoorraad en projectresultaten onmisbaar. Net als een optimale bezetting van je consultants. En uiteindelijk wil je snel en correct factureren, zo beschik je sneller over je geld.

Speciaal voor zakelijke dienstverleners is er Exact voor Project Management. Met deze oplossing heb je altijd inzicht in je projecten, verhoog je het aantal declarabele uren en draai je gezonde marges doordat je geen tijd verspilt.

Je boekhouding en CRM zijn naadloos geintegreerd met de urenregistratie, projectbewaking, capaciteitsplanning, inkoop en facturatie.

Zoek je eenvoudige urenregistratie & facturatiesoftware? Of ga jij voor een uitgebreide oplossing om projecten en financiële resultaten over meerdere internationale werkmaatschappijen te consolideren? Exact voor Project Management levert maatwerk en is de alles in 1 software voor adviesbureaus en dienstverleners.

 

Exact | Nieuws