Exact

Adres - en contactgegevens van Exact. Neem contact op met Exact via telefoon of email.
Exact - Contact | Consultancy.nl

Exact | Contact

Adresgegevens:
Molengraaffsingel 33
2629 JD Delft
Netherlands

Contactgegevens:
Phone: 015 - 666 7904
Fax:  +31(0)15 - 711 51 10
E-mail: info.nl@exact.com

Exact - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Exact: een overzicht van Exact nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Exact | Consultancy.nl

Exact

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Je kunt bij ons terecht voor de automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast bieden we specifieke branche oplossingen. Met Exact heb je grip op al je bedrijfsprocessen – meer dan 400.000 mkb’ers vertrouwen op de software van Exact.

Exact voor zakelijke dienstverleners

Als zakelijk dienstverlener wil je verantwoord groeien. Ook al is de markt onvoorspelbaar, die groei heb je vooral zelf in de hand.

Uitdagingen zat, dat zeker. Je wilt je mensen en middelen effectief inzetten. Je wilt controle en de juiste beslissingen nemen. Bijvoorbeeld door gegevens uniform vast te leggen. Daarnaast zijn actueel inzicht in je verkooppijplijn, werkvoorraad en projectresultaten onmisbaar. Net als een optimale bezetting van je consultants. En uiteindelijk wil je snel en correct factureren, zo beschik je sneller over je geld.

Speciaal voor zakelijke dienstverleners is er Exact voor Project Management. Met deze oplossing heb je altijd inzicht in je projecten, verhoog je het aantal declarabele uren en draai je gezonde marges doordat je geen tijd verspilt.

Je boekhouding en CRM zijn naadloos geintegreerd met de urenregistratie, projectbewaking, capaciteitsplanning, inkoop en facturatie.

Zoek je eenvoudige urenregistratie & facturatiesoftware? Of ga jij voor een uitgebreide oplossing om projecten en financiële resultaten over meerdere internationale werkmaatschappijen te consolideren? Exact voor Project Management levert maatwerk en is de alles in 1 software voor adviesbureaus en dienstverleners.

Meer weten over Exact voor Project Management? Kijk op deze pagina voor meer details.

Bedrijfsinformatie van Exact: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Exact.
Exact - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Exact | Bedrijfsinformatie

Exact Nederland

Opgericht
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal medewerkers
:
Een overzicht van de social media accounts van Exact op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Exact - Social Media | Consultancy.nl

Exact | Social Media

Werken bij Exact: Kom meer te weten over een carrière bij Exact en ontdek hoe het is om voor Exact te werken.
Exact - Werken bij | Consultancy.nl

Exact | Werken bij

Succes begint met mensen, met ambities, met jou. Want als jij ondernemend bent, focus hebt en op een andere manier naar gebaande paden kijkt, dan zouden jij en Exact wel eens een goede match zijn!

Bij Exact krijg je de ruimte om je ambities waar te maken. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of deze een nieuwe impuls wilt geven, bij ons krijg jij de kans om jezelf te bewijzen. Onze mensen maken Exact ‘a great place to work’: een plek waar mensen de ruimte krijgen zich te ontplooien, ideeën gerealiseerd worden en kennis wordt gedeeld.

Meer weten over werken bij Exact? Kijk op onze carrière-website of jij bij Exact past en Exact bij jou!

Exact - Werken bij | Consultancy.nl

Exact |