Exact Live 2020 wordt een 5-daagse online bingewatcher

21 oktober 2020 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Exact Live, het jaarlijkse flagship evenement van Exact voor softwaregebruikers en zakelijke dienstverleners, vindt in 2020 volledig online plaats. 

Een van de grootste evenementen op het gebied van software en technologie in de Benelux gaat dit jaar gewoon door: Exact Live. Vorig jaar trokken ongeveer 6.000 ondernemers, accountants, adviseurs en Exact-partners naar de Jaarbeurs in Utrecht om inzicht te krijgen in de laatste trends & ontwikkelingen in hun vak, en om te netwerken. 

Door het coronavirus verhuist het complete evenement naar de online-omgeving. Van 2 tot en met 6 november kunnen bezoekers tal van sessies, workshops, presentaties en meer virtueel bijwonen. Petra Vunderink, Hoofd van Marketing Communications bij Exact, laat weten dat het softwarebedrijf er alles aan heeft gedaan om het programma interactief te maken, om bezoekers zo veel mogelijk een ervaring te bieden waarin ze kunnen leren, participeren en connecten met lotgenoten.

Exact Live 2020 wordt een 5-daagse online bingewatcher

“Het moet een serie zijn die je wilt bingewatchen”, zegt Vunderink. “We zetten in op een memorabele ervaring, waarbij bezoekers zodanig worden geboeid dat ze meerdere keren in de week terugkomen. Exact Live wordt uiteindelijk een mix van live-onderdelen met veel interactie en on demand-sessies.” 

Het 5-daagse event trapt op maandag 2 november af met een “spectaculaire opening”. Onder andere Jan Peter Balkenende en een mix van Exact-kopstukken schuiven aan bij Diana Matroos, de host van dit jaar. Daarnaast krijgen de bezoekers op deze eerste dag een overzicht van de recente innovaties van Exact en wordt er vooral ook vooruitgeblikt op de toekomst.

De overige vier dagen zijn ingedeeld op basis van de wensen van de doelgroep. Zo is er ook een track voor zakelijke dienstverleners – accountants, consultants en overige beroepsgroepen die op projectbasis werken.

Benieuwd naar meer informatie over het programma of aanmelden? Check dan de website Exact Live 2020

Zakelijke dienstverlening

Een overzicht van de sessies in de track voor zakelijke dienstverleners: 

De laatste innovaties van Exact
In 45 minuten praten experts van Exact deelnemers bij over de grote Exact-innovaties van het afgelopen jaar en kijken ze vooruit naar wat er komen gaat. 

Globe & Synergy product update
In deze sessie praten experts van Exact deelnemers bij over de ontwikkeling in de Exact Globe en Synergy producten. 

Innoveren, digitaliseren en groeien met Exact en Microsoft
Een case waarin Advisie en ComputerPlan uitleggen hoe de naadloze integratie van de platformen van Exact en Microsoft kan bijdragen aan slimmer online werken. 

Workload planning in een dynamische omgeving: wat zijn de gouden tips?
Het werken in een dynamische projectomgeving waarbij zelfsturende teams volledig op afstand werken, is niet gemakkelijk. Zeker niet als bedrijven hiervoor afhankelijk zijn van spreadsheets en e-mail. In deze sessie gaan experts in op deze dynamiek en geven ze praktische tips hoe er slimmer gewerkt kan worden in dynamische projectomgevingen. 

Laat Exact Synergy meegroeien met je organisatie
Axians ondersteunt al 30 jaar organisaties in het efficiënter werken met Exact door middel van branche specifieke oplossingen. In deze sessie laten de experts van Axians aan de hand van praktijkcases zien hoe Synergy optimaal kan worden ingericht en ingezet. 

De stap naar meer voorspelbare omzet
In de consumentenmarkt wint het abonnementsmodel in snel tempo terrein. Ook in de zakelijke markt is dit het geval, want abonnementen bieden zekerheid in onzekere tijden en garanderen een meer voorspelbare en terugkerende omzetstroom. In deze sessie vertelt Exact meer over hoe Exact Online Contract Management en SaaS-specialist Younium kunnen worden ingezet om in te spelen op deze trend. 

Help! Mijn financieel adviseur heeft het over onderhanden projecten
Tijdens deze sessie, gericht op de dienstverlenende ondernemer en projectmanager, gaan experts op een praktische manier dieper in op het thema “onderhanden projecten” voor dienstverleners. Wat is het? Waarom is het belangrijk? Wat vindt de belastingdienst? En welke vragen moeten gesteld worden aan de financieel adviseur of accountant?