15 adviesbureaus op de Amsterdamse Carriere Dagen

10 januari 2012 Consultancy.nl

Van 20 t/m 23 februari 2012 organiseren de Amsterdamse studieverenigingen Aureus en Sefa de 17de editie van de de ‘Amsterdamse Carrière Dagen’ (ACD). Het evenement heeft als doel om studenten te helpen met hun oriëntatie naar een branche en hun eerste werkgever. Meer dan 65 toonaangevende bedrijven nemen deel aan de ACD 2012, waaronder dit jaar 15 adviesbureaus.

Adviesbureaus ACD 2012 ACD 2011
Accenture Ja Ja
Arthur D. Little Ja Ja
A.T. Kearney Nee Ja
BDO Ja Nee
Boer & Croon Ja Ja
Booz & Company Ja Nee
Capgemini Consulting Ja Ja
Deloitte Ja Ja
Double Effect Ja Ja
Ernst & Young Ja Ja
Hay Group Ja Nee
KPMG Ja Ja
KPN Consulting Ja Ja*
OC&C Strategy Consultants Ja Ja
PwC Ja Ja
&Samhoud Ja Ja
YSE Nee Ja


KPN Consulting is samen met HP en het ministerie van Financiën hoofdsponsor van het recruitment-event. Deelnemende bedrijven organiseren o.a. bedrijfspresentaties, cases, individuele gesprekken, speeddating sessies, trainingen, ontbijtsessies en lunchsessies.

Inschrijving geopend
Studenten kunnen zich sinds vandaag inschrijvingen voor ACD 2012 op deze website.

* Vorig jaar was Getronics Consulting aanwezig op het ACD event. In september 2011 is Getronics Consulting hernoemd naar KPN Consulting.

Over De Amsterdamse Carrière Dagen
De Amsterdamse Carrière Dagen (ACD) worden georganiseerd door faculteitsverenigingen Aureus en Sefa van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. De Amsterdamse Carrière Dagen zijn voor het eerst georganiseerd in 1995. Het evenement is uitgegroeid tot een van de grotere carrière-evenementen onder studenten – meer dan 1,100 studenten hebben deelgenomen in 2011.

Nieuws

Meer nieuws over