Arthur D. Little

Arthur D. Little (ADL) heeft als strategisch adviesbureau al meer dan 130 jaar een vooraanstaande positie op het gebied van groei, technologie en innovatie. Het bedrijf werd opgericht in 1886 in Boston (VS) en telt op dit moment meer dan 1.200 consultants in de 40 kantoren die zijn verspreid over Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Ons werk

ADL helpt CEO’s en topmanagers over de hele wereld met hun strategische problemen, waarbij het verbinden van strategie, innovatie en technologie centraal staat. Binnen het Amsterdam kantoor ligt de functionele focus voornamelijk op groei-, innovatie-, en duurzaamheidsstrategieën. Ook ondersteunen we regelmatig private equity partijen bij de aan- of verkoop van ondernemingen.

Qua industrieën richt het Amsterdam kantoor zich voornamelijk op chemie, energie, agri-food en circular economy. Recent is het Amsterdam kantoor begonnen met het opbouwen van een footprint in Fintech.

ADL heeft een breed netwerk van bestaande klanten en toegang tot vele interne en externe experts. Ons succes wordt bovenal gedreven door slimme, energieke en benaderbare consultants, die er continu naar streven om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Arthur D. Little | Nieuws