Arthur D. Little | Werken bij

Arthur D. Little is het oudste management consultancybureau ter wereld en daar zijn we trots op! Wij streven ernaar het beste management consultancybureau te zijn door strategie, technologie en innovatie te verbinden. Zo helpen wij onze klanten bedrijfscomplexiteit te verminderen en duurzame resultaten te behalen. De kwaliteit van onze professionals maakt ons uniek, omdat we zowel over diepgaande sectorexpertise als innovatief denkvermogen beschikken, waarmee we een klantgericht dienstaanbod creëren.

Als ’s werelds eerste consultancybureau werd Arthur D. Little opgericht in 1886. Onze pioniersgeest en innovatiekracht zijn voor onze klanten vandaag de dag nog altijd tastbaar.

Korte hiërarchische lijnen, consulting met een partnershipbenadering en een hechte familiesfeer zijn altijd essentiële elementen van onze bedrijfscultuur geweest. We geven al onze consultants voldoende ruimte om hun individuele persoonlijkheid te ontwikkelen. Interessante projecten en een-op-een ondersteuning spelen een belangrijke rol in onze organisatie en stimuleren onze professionals om nog dieper te graven en kwesties openlijk te bespreken.

Ons motto is: ‘denk altijd een stap vooruit’. Wat ons onderscheidt en wat klanten direct opmerken is de nieuwsgierigheid, durf, het verantwoordelijkheidsgevoel en de motivatie van onze werknemers.

Arthur D. Little biedt uitstekende carrièrekansen voor uitzonderlijke professionals in alle fasen van hun loopbaan. Kandidaten zijn bij voorkeur ondernemers met verstand van zaken, die kunnen functioneren in een veeleisende, internationale en multidisciplinaire omgeving.

Naast het leveren van uitstekende kwaliteit aan onze klanten is Arthur D. Little ook nauw betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling en professionele groei van haar personeel. Dit is merkbaar in de vrijheid die jij krijgt als consultant om te gaan voor juist die projecten, die aansluiten bij jouw persoonlijke ambities en ontwikkelingsplan. Die vrijheid betekent echter ook veel verantwoordelijkheid ten aanzien van je eigen professionele ontwikkeling en jouw bijdrage aan het succes van Arthur D. Little Benelux.

Momenteel zoeken wij naar professionals die graag hun intellect, nieuwsgierigheid, creativiteit en enthousiasme op de proef willen stellen binnen een veeleisende en klantgerichte werkomgeving. Je zult met prettige en originele collega’s samenwerken en samen met hun inzichten, enthousiasme en flair bijdragen aan de groei van ons kantoor in Amsterdam.

Wij zijn op zoek naar sterke persoonlijkheden, die beschikken over gezond verstand, een creatieve insteek bij nieuwe problemen en een holistisch wereldbeeld.

Arthur D. Little | Nieuws