Ex-KPMG'er Dennis Versteeg in dienst bij Double Effect

01 februari 2012 Consultancy.nl

Ervaren Financial Services adviseur Dennis Versteeg is per januari 2012 in dienst getreden als Senior Consultant bij Double Effect. Dennis Versteeg heeft meer dan 10 jaar ervaring in de adviesbranche, hiervoor werkte hij o.a. voor KPMG Advisory, DCE Consultants en Logica. Hij is gespecialiseerd in betalingsverkeer en wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de payments dienstverlening van het consultancykantoor uit Amsterdam.

Double Effect, opgericht in 2003, is een management consulting bureau dat zich specifiek richt op de financiële sector. Naast het kantoor in Amsterdam heeft het medio 2011 ook een kantoor geopend in in het ‘Financial District’ van Singapore. 

Over Dennis Versteeg
Dennis Versteeg is afkomstig van Equens, waar hij in het afgelopen jaar werkzaam was als Senior Market Manager. Euens (voorheen Interpay) is met een marktaandeel van ≈13% een van de grootste Europese full service payment processors en zorgt voor de verwerking van girale en cards-gerelateerde betalingen. Daarvoor werkte hij ruim 3 jaar voor de adviestak van KPMG – KPMG Advisory. Voor zijn dienstverband bij het Big Four kantoor was hij in dienst bij DCE Consultants. Gedurende zijn vier jaar bij DCE was hij betrokken bij verschillende opdrachten in de financiële sector, waaronder bij de ING, Achmea, Triodos Bank en Fortis. Bij CMG (de juridische voorganger van Logica) werkte hij tussen 2000-2004 als Project Manager, ook daar had hij een focus op FS met opdrachten bij ING en ABN Amro. De eerste vijf jaar van zijn carrière werkte hij bij ABN Amro en Viamet. Dennis Versteeg heeft een Master of Science in Business Management behaald aan de Erasmus Universiteit.

Nieuws

Meer nieuws over