Double Effect opent kantoor in zakencentrum Singapore

23 augustus 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Double Effect, adviesbureau met een focus op de financiële sector, heeft haar eerste kantoor in het buitenland geopend. Op maandag 15 augustus opende het een vestiging in het ‘Financial District’ van Singapore, dichtbij kantoren van klanten. Bas Heijnen (mede-oprichter en partner bij Double Effect) en Jeroen Bos (ervaren FS consultant) verhuizen naar Singapore en gaan het kantoor opbouwen.

Sinds de oprichting in 2003 door Pablo van den Bosch en Bas Heijnen realiseert Double Effect indrukwekkende groeicijfers. Vorig jaar juni nam het adviesbureau haar 50ste consultant in dienst. En nu 8 jaar na oprichting begint het consultancykantoor met internationale uitbreiding.

De Aziatische market is niet nieuw voor Double Effect. Doordat het adviesbureau al jaren opdrachten uitvoert voor internationale financiële instellingen heeft het verschillende projecten uitgevoerd in het buitenland, o.a. in diverse Europese locaties, het Midden Oosten, Amerika en met name ook Azië.

Pablo van den Bosch over de keuze voor Singapore: “De goede relaties met bestaande klanten en het uitgebreide netwerk van Double Effect in Singapore maakt deze locatie een uitstekende en logische keuze voor de eerste stap in de internationale uitbreiding van de onderneming. Double Effect is er van overtuigd dat deze strategische uitbreiding leidt tot een krachtige verbetering van haar positie, slagkracht en service aanbod in Azië aan zowel bestaande als nieuwe klanten.”

“Bas Heijnen en Jeroen Bos richten zich op een duurzame groei en ontwikkeling van de vestiging in Singapore en zien uit naar de realisatie van klantprojecten en uitbreiding van de lokale praktijk” vervolgt de mede-oprichter van Double Effect.