50ste consultant in dienst bij Double Effect

23 juli 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Double Effect, adviesbureau met een focus op de financiële sector, heeft 7 jaar na oprichting haar 50ste adviseur in dienst genomen. Ter ere van de viering heeft Bas Heijnen, Partner en een van de dire oprichters van Double Effect, de gong geluidt op de NYSE Euronext.

Double Effect is een adviesbureau in de financiële sector dat banken, asset managers en verzekeraars helpt bij het operationaliseren en implementeren van hun strategie. Gemiddeld vindt 70% van de projecten van Double Effect plaats in de dealingrooms van banken. Hierbij wordt Double Effect door de business ingehuurd en behandelt de hele front-to-finance keten voor alle asset classes. Double Effect is actief in alle dealingrooms van de Nederlandse grootbanken.

Double Effect is goed in staat om veranderingsprocessen bij financiële dienstverleners te begeleiden. Dankzij haar diepgaande kennis van strategie, ICT en operationele processen weet Double Effect de bedrijfsvoering op alle vlakken te verbeteren.

Over Double Effect

Double Effect is een management consulting bureau dat zich richt op de financiële sector. Double Effect adviseert en begeleidt klanten met veranderingsprocessen - haar aanpak onderscheidt zich door organisatie, processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Banken, verzekeraars en asset managers behoren tot de vaste klantenkring van het adviesbureau. Double Effect is in 2003 opgericht door Pablo van den Bosch en Bas Heijnen, is gevestigd in Amsterdam en heeft anno 2010 circa 50 adviseurs in dienst.