Lakran betrekt groter kantoor in centrum Arnhem

04 februari 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau Lakran heeft onlangs een nieuw kantoor betrokken in hartje Arnhem. Het snelgroeiend bureau was zijn oude locatie ontgroeid en betrok een kantoor met vier verdiepingen.

Er breekt een nieuwe fase aan voor Lakran, een adviesbureau gespecialiseerd in inkoop en supply chain diensten, zoals het afstemmen van werkprocessen binnen de productie- en transportketen en het automatiseren van dagelijkse werkzaamheden. Na jaren van snelle groei – Lakran werd afgelopen jaar nog genomineerd voor de FD Gazellen Awards – was het bureau zijn oude vestiging binnen een bedrijfsverzamelgebouw ontgroeid. “Wij zijn met ons groeiende team veel bezig met innovatie in Purchase to Pay (P2P), Dit betekent zowel investeren in software als in onderzoek en vernieuwende business services. Dan moet je zorgen voor ruimte en een inspirerende omgeving om het beste de enorme potentie uit onze groep te halen,” aldus Doede van Haperen, Directeur van het bureau.

Lakran - Kantoor

Per 1 februari heeft Lakran een kantoor betrokken in een karakteristiek pand gelegen in het centrum van Arnhem (Apeldoornseweg 51). Het kantoor heeft een omvang van bijna 400m2, verspreid over vier verdiepingen. Volgens Van Haperen kan Lakran met de verhuizing naar een groter onderkomen beter inspelen op de groeiambities: “Het kon gewoon niet meer, de 95 m2 waar we zaten. We zijn momenteel met 17 mensen, een groei van 142% in de 26 maanden sinds onze vorige verhuizing, op overvolle vrijdagen konden er teveel mensen niet eens meer fatsoenlijk zitten. Daar komt nog bovenop dat onze verschuivende activiteiten steeds meer vragen van samenwerking en dus kantoorbezetting. Dan wil je weer een sprong maken waarmee het bedrijf een paar jaar deze stijgende lijn kan vasthouden, de sfeervolle sfeer van een oud herenhuis is dan een mooie opsteker voor de hele ploeg.” Daarnaast heeft het kantoor als bijkomend voordeel dat Lakran nu in eigen huis kleine trainingen kan geven en werkgroepen kan ontvangen van de branche- en marktverenigingen waar zij lid van is. 

Verhuizingen
Het begin van het jaar is de tijd van het jaar om veranderingen door te voeren en het jaar met een frisse start te beginnen. Zo opende Fagro kantoren in Amsterdam en Rotterdam, verhuisde Transmissie naar een nieuw kantoor in Gorinchem en betrok GKSV de MediArena in Amsterdam.

Nieuws

Meer nieuws over