Transmissie verhuisd naar nieuw kantoor in Gorinchem

29 januari 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau Transmissie is verhuisd naar een nieuw kantoor in het centrum van Gorinchem. Per 23 januari heeft het bureau, dat zich vooral richt op het adviseren van non-profitorganisaties, zich gevestigd op de Molenstraat 30, in een sfeervol pand dat is aangeduid als Rijksmonument.

Transmissie
Transmissie is een adviesbureau uit Gorinchem dat organisaties in de non-profit sector ondersteunt. Het bureau opereert voornamelijk binnen de gebieden zorg, welzijn en onderwijs en adviseert zijn opdrachtgevers op het vlak van organisatie, communicatie en fondsenwerving. Bij het bureau werken zo’n 10 adviseurs.

Transmissie is onlangs verhuisd naar een nieuwe kantoorlocatie in Gorinchem: Molenstraat 30. Het kantoorpand, met een oppervlakte van circa 290 m2 aan kantoorruimte, bevindt zich in het centrum van Gorinchem en is door zijn rijke historie aangemerkt als een Rijksmonument. Voorheen was het ‘Doelhuys’ of ‘Doelen’ de plek waar schutters in de middeleeuwen oefenden met hun hand- en voetbogen, en later met vuurwapens.

Transmissie - Gorichem

Consultancybureaus verhuizen
De afgelopen jaren besloten meerdere adviesbureaus te verhuizen. SparkOptimus betrok een nieuw kantoor, accountants- en advieskantoor Deloitte betrok ‘The Edge’ aan de Zuidas in Amsterdam, dat het ‘Outstanding’ ontwerpcertificaat kreeg als zeer duurzaam kantoor, Hay Group verhuisde van Zeist naar een kantoor in Amsterdam en tot slot M&I/Partners vertrok begin 2015 van Amersfoort naar Zeist.

Nieuws

Meer nieuws over