Evelien Fokkema junior communicatieadviseur bij Transmissie

17 maart 2016 Consultancy.nl

Evelien Fokkema is onlangs in dienst getreden als junior communicatieadviseur bij Transmissie. Fokkema werkte hiervoor vooral als communicatiemedewerker en journalist in onder meer de mediasector, en versterkt het adviesbureau voor maatschappelijke organisaties op het gebied van communicatie en online content.

Evelien Fokkema is een young professional met ruime ervaring op het gebied van communicatie, schrijven en journalistiek. In 2013 behaalde ze haar Bachelor in Communicatie en Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Al tijdens haar studie ging Fokkema aan de slag als Freelance Journalist – voor onder meer de Hogeschool, OUDERS & COO, Studenten.net en Lokaalmondiaal. Voor laatstgenoemde was ze zelfs werkzaam vanuit Brazilië.

Ook na haar studie zette Fokkema haar journalistieke werk als freelancer voort voor diverse organisaties, tot zij in februari 2014 aan de slag ging als allround communicatiemedewerker voor Kimya Verpakkingen. Na een halfjaar nam zij afscheid en startte in september 2014 voor Cvandaag, een christelijk nieuwsplatform, waar ze werkzaam was als (eind)Redacteur. Vervolgens werd Fokkema begin vorig jaar aangesteld als online content marketeer bij Luiken Karstens Customer Media.

Onlangs besloot Fokkema een nieuwe uitdaging aan te gaan en startte ze als junior communicatieadviseur bij Transmissie, een adviesbureau uit Gorinchem*, dat zich focust op de zorg- en welzijnssector. Het organisatieadviesbureau levert adviesdiensten op het gebied van organisatieontwikkeling, communicatie en fondsenwerving en heeft inmiddels een team van twaalf professionals in dienst. Fokkema had in het najaar van 2015 al een opdracht voor het bureau uitgevoerd en is nu officieel in dienst getreden. Zelf zegt zij over haar nieuwe uitdaging: “Ik hecht er veel waarde aan dat het werk wat ik doe van betekenis is. Daarom vind ik het mooi dat ik me in mijn werk mag inzetten voor (maatschappelijke) organisaties.”

* Transmissie is eind januari 2015 nog binnen Gorinchem verhuisd naar een nieuw monumentaal kantoorpand.

Nieuws

Meer nieuws over