Fagro opent kantoren in Amsterdam en Rotterdam

14 januari 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

De van oorsprong Limburgse finance specialist Fagro wordt steeds meer een landelijke speler. Bovenop de bestaande kantoren in Arnhem, Eindhoven en Maastricht worden nu ook vestigingen geopend in Amsterdam en Rotterdam.

Fagro is interim- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers in dienst gespecialiseerd in het functiegebied Finance & Control, waaronder op thema’s als financieel management, business control, accounting & reporting en corporate governance. Het bureau werd in 1994 opgericht in Geleen. Na zes succesvolle jaren werd Fagro in 2000 overgenomen door Altran, maar begin 2010 besloot het management team echter het bedrijf via een management buy out terug te kopen. Tot op heden had Fagro kantoren in Arnhem, Düsseldorf, Eindhoven en Maastricht. Door de groeiende vraag naar zijn dienstverlening is besloten om het kantorennetwerk nu uit te breiden naar Amsterdam en Rotterdam. “Veel van onze gerenommeerde klanten uit Zuidoost-Nederland hebben kantoren in de Randstad. Van deze vestigingen ontvingen wij geregeld de vraag naar goede finance professionals voor interim- en adviesopdrachten. Door onze regionale werkwijze konden wij hen echter niet bedienen, daar komt nu verandering in,” aldus Jos Paffen, die al sinds 2006 Algemeen Directeur is van Fagro.

Fagro opent kantoor in Amsterdam

De uitbreiding naar de Randstad komt niet als een verrassing. In september vorig jaar werd Fagro overgenomen door DPA, en als onderdeel van de overname werd een groeipad uitgestippeld voor de komende jaren, in zowel binnen- als buitenland. “Met DPA worden wij in de mogelijkheid gesteld om verder te groeien,” zei Paffen vorig jaar na bekendmaking van de transactie. Fagro opereert als een zelfstandige business unit binnen het beursgenoteerde DPA.

Fagro Amsterdam – Gatwickstraat 11, 1043 GL Amsterdam

Fagro Rotterdam – Gebouw de Coopvaert, Blaak 502, 3011 TA Rotterdam