Wendy Dimmendaal gestart bij Lakran praktijk AGAIN

13 november 2015 Consultancy.nl

Wendy Dimmendaal is per september werkzaam bij AGAIN, de SAP P2P praktijk van Lakran. Dimmendaal is gestart als Young Professional P2P & UX, en ontwikkelde het afgelopen halfjaar voor AGAIN – in het kader van haar afstudeeropdracht – al een mobiele applicatie voor het inkoopproces.

Wendy Dimmendaal studeerde eerder dit jaar af in Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens haar studie liep Dimmendaal vier maanden stage bij Foodstep, een organisatieadviesbureau uit Bennekom dat zich richt op de voedingsindustrie, waar zij een website ontwikkelde in Wordpress. Als afstudeeropdracht ging zij aan de gang bij AGAIN by Lakran, een procurement technology dienstverlener uit Arnhem. De opdracht bestond uit het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor het inkoopproces met gegevens uit SAP SRM.

Wendy Dimmendaal - AGAIN

Na haar afstuderen eerder dit jaar is Wendy Dimmendaal inmiddels bij AGAIN in dienst getreden. AGAIN is onderdeel van Lakran, een adviesbureau dat zich richt op P2P en inkoopprocessen. AGAIN biedt als praktijk van Lakran een verzameling van SAP P2P, SAP ARIBA en Lean SRM producten en diensten aan. Als Young Professional P2P & UX gaat Dimmendaal zich vooral richten op de User Experience van software. Bovendien gaat zij zich verdiepen in SAP Fiori, een manier om apps te creëren in de cloud.

AGAIN by Lakran is sinds medio juni 2015 in het bezit van een SAP partnercertificaat. “De steile groei die wij als bedrijf de afgelopen jaren hebben gemaakt is ook bij SAP Nederland in Den Bosch niet onopgemerkt gebleven”, aldus Doede van Haperen, algemeen directeur en oprichter van AGAIN, in een persbericht. “De combinatie van een specifieke niche, top-professionals en tevreden klanten, aangevuld met value adding cloud add-on oplossingen die wij in eigen beheer ontwikkelen, leidt tot een dienstverlener waar ook SAP baat bij heeft.”

Nieuws

Meer nieuws over