DB&S partner Axel Fuhri Snethlage in bestuur IMAP

28 januari 2015 Consultancy.nl

IMAP DB&S medeoprichter Axel Fuhri Snethlage is onlangs toegetreden tot het bestuur van IMAP, een internationaal netwerk van corporate finance adviseurs. Volgens Fuhri Snethlage dankt hij de internationale rol aan de grote bijdrage van zijn Nederlandse kantoor aan het netwerk.

Axel Fuhri Snethlage heeft meer dan 20 jaar ervaring in de begeleiding van koop- en verkooptrajecten, bedrijfswaarderingen, fusies en overnames, private equity en bedrijfsfinancieringen. Aan het begin van zijn loopbaan werkte hij zo’n 10 jaar voor ABN Amro, in zijn laatste functie als Business Director voor de Enschede regio. In 1993 besloot hij om samen met Peer Joosten op eigen benen te staan: FSJF Corporate Finance Consultants werd geboren. FSJF was een onafhankelijk corporate finance bureau gespecialiseerd in M&A advies, het aantrekken van kapitaal en bedrijfswaarderingen. In 2013 fuseerde FSJF met branchegenoot DB&S.

Axel Fuhri Schnetlage - DB&S

In de afgelopen ruim twee jaar is DB&S uitgegroeid tot een middelgroot corporate finance kantoor met circa 15 adviseurs, verspreid over kantoren in Rotterdam en Amsterdam. Het bureau specialiseert zich in mid-market transacties, waarbij de focus ligt op strategie, financiering, en fusies & overnames. DB&S is al jarenlang lid van IMAP, een internationaal M&A netwerk bestaande uit leden in meer dan 40 landen, waardoor het bureau ook opereert onder de label ‘IMAP DB&S’.

Raad van Bestuur
Onlangs werd bekend dat Axel Fuhri Schnetlage is aangesteld als bestuurslid van IMAP. Over zijn benoeming zei Fuhri Schnetlage “De benoeming is de weerslag van onze bijdrage aan IMAP.” Dat DB&S goede zaken doet bleek vorig jaar al. In 2014 stond IMAP DB&S in de top 50 belangrijkste advieskantoren op het gebied van bedrijfswaarderingen. Ook versterkte IMAP DB&S eind vorig jaar zijn team met drie nieuwe corporate finance adviseurs.

Nieuws

Meer nieuws over