3 corporate finance adviseurs versterken IMAP DB&S

22 september 2014 Consultancy.nl

Adviesbureau IMAP DB&S, dat gespecialiseerd is in onder meer fusies & overnames en financieringen, heeft de gelederen versterkt met drie corporate finance adviseurs. Wiebecor Wijbrandi is aangesteld als Senior Consultant, Dennis Bout is de nieuwste Intern en Hubert van Berkel versterkt het team als Analyst.

Wiebecor Wijbrandi
In 2007 behaalde Wiebecor Wijbrandi zijn master Economie aan de Universiteit van Groningen, waarna hij zijn carrière begon bij IMC Trading als Derivates Trader. Na anderhalf jaar vertrok hij naar KPMG Corporate Finance, waar hij als Adviseur aangesteld werd. In 2010 werd hij als Associate aangesteld bij het adviesbureau, waar hij tot en met augustus 2014 werkzaam was. Per 1 september is hij als senior consultant werkzaam bij IMAP DB&S, waar hij de verantwoordelijkheid heeft voor het begeleiden van Mergers & Acquisitions.

Wiebecor Wijbrandi - Dennis Bout - Hubert van Berkel

Dennis Bout
Afgelopen jaar behaalde Dennis Bout zijn bachelor Business Administration aan de Rotterdam School of Management. In 2013 deed hij mee aan het Erasmus Exchange Programme aan de Aston University in Birmingham in de UK. In 2009 deed hij bij Manpower Nederland een Summer Internship, en in 2010 kwam hij bij Lindenbergh Advocaten terecht, waar hij de administratie verzorgde. Tussen 2012 en 2013 was hij tot slot Ambassador voor de Erasmus Universiteit Rotterdam. Per september is hij bij IMAP DB&S Corporate Finance aangesteld als Intern, in welke functie hij zich zal richten op Mergers & Acquisitions, Valuations en Debt Advisory.

Hubert van Berkel
Met een bachelor Business Administration and Management (2012) en een master Finance (2013) op zak, behaald aan de European Business School in Londen, deed Hubert van Berkel een Internship Wealth Management bij beursvennootschap Merit Capital in Antwerpen, België. Daarvoor was hij in 2008 werkzaam als Intern Assistent voor de Associate Director bij vastgoedspecialist DTZ Zadelhoff. Begin 2010 begon hij aan zijn tweede Internship bij de Economic Research Department voor Rabobank voor een korte periode, waarna hij midden 2010 een Summier Internship bij de Global Financial Markets Division deed. Inmiddels is Van Berkel aangesteld als M&A Analyst bij IMAP DB&S, in welke functie hij zich zal bezighouden met de analyse van ondernemingen en sectoren.

Nieuws

Meer nieuws over