Vincent Hafkamp versterkt M&A bureau IMAP DB&S

09 december 2015 Consultancy.nl

Per 1 november 2015 is Vincent Hafkamp als Senior Consultant in dienst getreden bij IMAP DB&S Corporate Finance. Hafkamp werkte hiervoor onder meer voor BoerCroon, KPMG, en meest recentelijk voor wereldwijd bedrijfswaardering en corporate finance advieskantoor Duff & Phelps. In zijn nieuwe rol zal Hafkamp voor klanten van IMAP DB&S zijn ruime ervaring op het gebied van bedrijfswaardering en corporate finance gaan inzetten.

Vincent Hafkamp is een ervaren M&A-adviseur met een lange staat van dienst in onder meer debt advisory, bedrijfswaarderingen en fusies en overnames. De afgelopen jaren werkte hij voor Duff & Phelps – dat nog American Appraisal heette toen hij er in het najaar van 2013 in dienst kwam, als Director in Amsterdam. Duff & Phelps is een wereldwijd advieskantoor met meer dan 2.000 werknemers in negen verschillende landen en is gespecialiseerd in bedrijfswaarderingen en corporate finance.

Daarvoor werkte Hafkamp zo’n drie jaar voor BoerCroon Corporate Finance (nu Boer & Croon Corporate Finance) in een soortgelijke rol, en eerder vervulde hij de functie van Associate Director bij accountants- en advieskantoor KPMG. In zijn tijd bij BoerCroon was Hafkamp onder meer betrokken bij de secundary buyout deal van HG International door Gilde Buy Out Partners. Het langst werkte hij voor ING waar hij in circa vijf jaar uitgroeide tot Vice President Leveraged Finance. Hafkamp studeerde af in Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en begon zijn carrière als business analyst bij Gilde participaties.

Vincent Hafkamp, Senior Consultant - IMAP DB&S

Afgelopen maand was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 november heeft Hafkamp de overstap gemaakt naar IMAP DB&S Corporate Finance. IMAP DB&S is de Nederlandse tak binnen IMAP, een internationaal netwerk van M&A bureaus met 40 kantoren in 36 landen, samen goed voor circa 450 fusie en overnameprofessionals. Hafkamp zal als Senior Consultant zijn ruime ervaring op het gebied van valuation en corporate finance advies voor de klanten van IMAP DB&S gaan inzetten. De klantenkring bestaat voornamelijk uit multinationals, (middel)grote ondernemingen, familiebedrijven en directeuren aandeelhouders.

Nieuws

Meer nieuws over