Drie nieuwe adviseurs versterken SeinstravandeLaar

14 januari 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau SeinstravandeLaar heeft begin dit jaar zijn team versterkt met de komst van drie nieuwe adviseurs: Ruud Klunder, Dirk Spannenburg en Kishan Ramlal. Zij richten zich allen op advisering binnen de publieke sector.

SeinstravandeLaar is een boutique organisatieadviesbureau opgericht in 2010 door ex-PwC adviseurs Arno Seinstra en Stan van de Laar. Het bureau richt zich op opdrachtgevers binnen de publieke sector, waarbij de focus ligt op gemeenten, samenwerkingsverbanden, provincies, omgevingsdiensten en de jeugdzorg. Sinds de oprichting is het bureau uit Culemborg gegroeid tot een team van 12 medewerkers. Afgelopen maand werd SeinstravandeLaar nog door platform Public Mission verkozen tot het beste organisatieadviesbureau voor de overheid.

Per 1 januari heeft SeinstravandeLaar de gelederen versterkt met drie nieuwe adviseurs:

Ruud Klunder, Dirk Spannenburg en Kishan Ramlal

Na het behalen van zijn master Economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, begon Ruud Klunder zijn carrière als Wetenschappelijk medewerker bij het Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid. In de jaren daarna werkte hij onder meer als adviseur bij IT-bedrijf BMC, en binnen verschillende controlerende en adviserende rollen bij verschillende ministeries. Vervolgens werkte hij vanaf 2007 als zelfstandige onder de naam Ruud Klunder Advies & Interim Management onder meer voor de gemeente Hilversum als hoofd Algemene Bestuurszaken en P&O, als kwartiermaker Bedrijfsvoering bij de gemeente Den Haag, manager Advies & Ondersteuning bij de gemeente Purmerend en was hij adviseur Gemeentelijke Samenwerking in de gemeente Langedijk. Zijn laatste rol was als Manager HR Services/Frontoffice bij de Nationale Politie. Tussen 2008 en eind vorig jaar was Klunder tevens als Associate verbonden aan Public Partners.

Dirk Spannenburg startte zijn carrière als junior onderzoeker bij de Universiteit Utrecht in 2005, tijdens zijn masterstudie Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, die hij in 2006 afrondde. In 2007 werd hij bij Politie Haaglanden aangesteld als medewerker Financieel Economisch Beleid, waar hij een half jaar zou werken. In 2008 komt Spannenburg bij BMC terecht als Adviseur. In de ruim zes jaar dat er werkt stelt hij onder meer strategische afdelingsplannen op voor de Stadsregio Amsterdam, doet onderzoek naar de efficiency en effectiviteit van de samenwerkingsorganisatie van de gemeenten Delfzijl, Eemsmond, Appingedam en Loppersum en is als procesbegeleider betrokken bij de aansturing van een samenwerking van gemeenten, corporaties en marktpartijen in de regio Amsterdam.

Kishan Ramlal behaalde in 2009 zijn master Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waarna hij binnen een tweejarig traineeship ervaring opdoet bij de gemeente Amsterdam. Eind 2011 wordt hij er als Beleidsadviseur aangesteld op de afdeling Strategie & Beleid in Stadsdeel Zuidoost, waar hij zich voornamelijk bezighoudt met beleidsontwikkeling en advisering binnen sport, openbare ruimte en arbeidsmarkt. In 2014 neemt hij tevens de taak op zich van Projectadviseur, waarbij een nieuw bestuurlijk stelsel geïmplementeerd dient te worden in Amsterdam.

Nieuws

Meer nieuws over