3 nieuwe partners voor dienstverlener Baker Tilly Berk

08 januari 2015 Consultancy.nl

Accountancy- en adviesorganisatie Baker Tilly Berk heeft per 1 januari 2015 drie nieuwe partners benoemd: Martin Meijer (vestiging Utrecht), Maikel Rooijackers (vestiging Eindhoven) en Maarten de Rouw (vestiging Den Bosch).

Martin Meijer (38) is benoemd tot partner registeraccountant. Meijer werkt sinds 2006 bij Baker Tilly Berk en ontwikkelde zich tot senior manager. Vanwege zijn ruime ervaring bij klanten in de zorgsector is hij vanaf 1 januari 2015 ook voorzitter van de branchegroep zorg van Baker Tilly Berk. Hij volgde zijn studie tot registeraccountant aan NIVRA Nyenrode Business Universiteit.

Maikel Rooijackers (35) is benoemd tot partner registeraccountant. Hij werkt al ruim 17 jaar bij Baker Tilly Berk en heeft naast zijn werk zijn Master en Post Master RA aan Nyenrode Business Universiteit behaald. Daarnaast is Rooijackers gespecialiseerd in de waardering van een onderneming als officieel erkend Register Valuator.  

Maarten de Rouw (37) is benoemd tot partner registeraccountant. De Rouw werkt sinds 1996 in de accountancy en maakt de overtap van ABAB Accountants en Adviseurs. Naast zijn werk in de (inter)nationale auditpraktijk is Maarten gevraagd mee te werken aan het opzetten van een internationale audit approach voor Baker Tilly International. Hij volgde zijn studie tot registeraccountant aan Nyenrode Business Universiteit.

Maarten de Rouw, Maikel Rooijackers en Martin Meijer

“Wij zijn er trots op om weer drie nieuwe jonge partners, deels uit de eigen organisatie, te kunnen benoemen. Deze benoemingen sluiten naadloos aan bij onze strategische keuze om te investeren in kwaliteit, (inter)nationale advisering en sectoren in transitie, zoals zorg,” aldus Ted Verkade, voorzitter van het bestuur van Baker Tilly Berk.

Nieuwe partners
Onlangs werd het partnerteam van Baker Tilly Berk uitgebreid met Edwin Schippers, die actief is in de branchegroep zorg. Begin vorig jaar benoemde het accountants- en adviesbureau vier nieuwe partners, in 2013 werden vijf vennoten benoemd, allen uit eigen kweek, terwijl in 2012 zes nieuwe adviseurs werden toegelaten tot de maatschap.

Nieuws

Meer nieuws over