6 nieuwe partners voor advieskantoor Baker Tilly Berk

16 januari 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Accountants- en advieskantoor Baker Tilly Berk heeft per 1 januari 2012 zes nieuwe partners benoemd: Jayant Rakhan (BTW-adviesgroep), Marc Venerius (Almelo), Bert van der Leeden (Gouda), Roel de Vries (Velsen), Geert van Grimbergen (Eindhoven) en Brian Pennings (Zwolle). Alle zes partners zijn afkomstig uit de eigen gelederen.

Jayant Rakhan (38) is sinds december 2007 als senior belastingadviseur werkzaam bij Baker Tilly Berk. Vanuit die rol stuurt hij de BTW-adviesgroep aan. Naast zijn werk bij Baker Tilly Berk is hij rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Arnhem.

Marc Venerius (41) is het schoolvoorbeeld van iemand die opgeklommen is binnen de eigen organisatie. Marc is in 1994 bij Baker Tilly Berk in Almelo begonnen als assistent-accountant. In de loop der jaren is hij doorgegroeid naar senior manager RA en vanaf heden partner.

Bert van der Leeden (44) is sinds september 2010 in dienst als directeur Bestuurscentrum in Gouda. Bert is registeraccountant en heeft de afgelopen jaren gewerkt als algemeen directeur bij diverse organisaties in de zakelijke dienstverlening.

6 nieuwe partners voor advieskantoor Baker Tilly Berk

Roel de Vries (31) liep tijdens zijn studie in 2000 stage bij Baker Tilly Berk. Nadat hij elders ervaring opgedaan had, koos hij in 2006 weer voor Baker Tilly Berk. Nu treedt Roel toe als partner bij Baker Tilly Berk Velsen.

Met de overname van Bluestone accountants & belastingadviseurs (Eindhoven en Weert) eind 2011 verwelkomt Baker Tilly Berk Geert van Grimbergen (43) als nieuw fiscaal partner op de vestiging Eindhoven. Geert was bij Bluestone als partner lid van het dagelijks bestuur.

In Zwolle wordt de vestiging van Baker Tilly Berk versterkt door fiscaal partner Brian Pennings (43). Na een periode van ruim 13 jaar bij PwC, waar hij de laatste jaren werkzaam was als tax director, heeft hij een tijdje terug besloten zijn carrière voort te zetten bij Baker Tilly Berk.