Baker Tilly Berk benoemt vijf partners uit eigen kweek

28 december 2012 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Baker Tilly Berk heeft per 1 januari 2013 vijf nieuwe partners benoemd. Opmerkelijk is dat alle partners afkomstig zijn uit eigen kweek, volgens het financieel adviesbureau de bevestiging dat het HR beleid op het gebied van doorstroom en leiderschapsontwikkeling zijn vruchten afwerpt. Een overzicht van de nieuwe partners:
 
Lorijn van Leersum (36) heeft bedrijfskunde gestudeerd en was in 2005 medeoprichter van Baker Tilly Berk Corporate Finance. Hij adviseert ondernemers bij fusies en overnames in het MKB. Eerst als Senior Adviseur, later als Senior Manager en met ingang van 1 januari 2013 als partner Corporate Finance.
 
Gerard Adriaanse (39) is benoemd tot partner registeraccountant. Adriaanse maakt, nadat hij in 2002 afstudeert als registeraccountant, in 2003 de overstap naar de auditpraktijk van Baker Tilly Berk in Rotterdam, eerst als Manager en later als Senior Manager. Zijn focus ligt bij het grotere (internationale) mkb en de zorgsector.
 
Kees van Dijk (34) is benoemd tot fiscaal partner. Van Dijk gaat na zijn studie fiscale economie aan de slag bij Baker Tilly Berk als assistent belastingadviseur. Hij breidt zijn kennis uit door de universitaire studie fiscaal recht en de beroepsopleiding van de NOB succesvol af te ronden. Naast zijn werk als belastingadviseur heeft hij zich gespecialiseerd in de advisering aan familiebedrijven in het MKB.
 
Peter Polman (37) is benoemd tot fiscaal partner. Polman werkt zes jaar bij het adviesbureau en begon als junior belastingadviseur op de vestiging Amsterdam. Later stapt hij, inmiddels senior belastingadviseur, over naar de vestiging Almere om de fiscale praktijk in die regio mede aan te sturen. Naast de reguliere fiscale vraagstukken heeft Polman veel ervaring op internationaal gebied, waaronder de advisering inzake expats.
 
Alex Ruigendijk (36) is benoemd tot partner registeraccountant voor Baker Tilly Berk Leiden. Hij werkt sinds 2003 bij Ruigendijk Accountants en adviseurs, dat begin 2009 fuseerde met Baker Tilly Berk.