VKA versterkt team met Joop Rasser en Jesse Struick

10 december 2014 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Consultancybureau Verdonck, Klooster & Associates heeft de gelederen afgelopen maand versterkt met Joop Rasser en Jesse Struick. Rasser is aangesteld als Senior Project Manager en Jesse Struick is na een periode als Graduate Student tot Consultant benoemd.

Joop Rasser
Joop Rasser werkte de eerste jaren van zijn loopbaan in de ICT- en consultancybranche. Na een periode van zeven jaar bij een softwarebedrijf maakte hij in 1992 de overstap naar Ordina, waar hij werkzaam was als Projectmanager. Vervolgens werkte Rasser jarenlang voor onder meer Getronics (inmiddels KPN), James Martin & Co, KLM en ORAP.

In 2001 richtte Rasser zijn eigen onderneming op (‘Rasser Advies’) en ging hij als zelfstandig adviseur aan de slag, een functie die hij tot afgelopen maand vervulde. Als ZZP’er was Rasser betrokken bij tientallen opdrachten in met name de publieke sector. Zo vulde hij onder andere de rol van Projectleider EKD in bij het Ministerie van VWS, droeg hij bij aan de lancering van een nieuwe website van het CBS, en bekleedde hij diverse managementrollen bij het ICTU, de ICT uitvoeringsorganisatie van het Rijk. Per medio november heeft Rasser zich als Senior Project Manager verbonden aan Verdonck, Klooster & Associates (VKA), een management en IT consultancybureau uit Zoetermeer met zo’n 80 medewerkers.

Joop Rasser en Jesse Struick - VKA

“Ik heb met Joop gewerkt in een interdepartementaal project. Joop's resultaatgerichte aanpak en constructieve instelling heeft in de politieke context enorm bijgedragen om gezamenlijk een mooi resultaat neer te zetten,” aldus VKA Directeur Marc Gill’ard, die een aantal jaar geleden al eens samenwerkte met Rasser, op diens LinkedIn-pagina.

Jesse Struick
Jesse Struick deed zijn eerste ervaring in de IT op als Webdeveloper voor RENT-is. Tijdens zijn studie deed hij een internship Software Development bij Mirabeau, een middelgroot internetbedrijf, waar hij software ontwikkelde en werkte aan een bestaande internetapplicatie. In 2012 behaalde hij zijn bachelor Information Technology cum laude aan de Hogeschool van Amsterdam, na een internship bij SNS REAAL, binnen het IT-departement. Voor zijn master Business Information Systems liep hij, voorafgaand aan het behalen van zijn master in 2013, enkele maanden stage bij Verdonck, Klooster & Associates, waarbij hij Business Continuity Management onderzocht in de gezondheidszorg. Met succes, want per 1 november heeft Struick een contract gekregen en is hij werkzaam als Consultant.