Improved Corporate Finance verhuist naar Museumplein

09 december 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Fusie- en overnamespecialist Improved Corporate Finance is verhuisd naar een nieuw kantoor in Amsterdam, gevestigd aan het Museumplein.

Improved Corporate Finance is een corporate finance boutique kantoor uit Amsterdam, met een focus op (internationale) mid-market transacties. Het bureau werd medio 2013 opgericht door voormalig First Dutch adviseur Frank Verbeek, inmiddels bestaat de organisatie uit een vast team van vier adviseurs en een netwerk van associate partners die op projectbasis worden ingezet.

Als gevolg van de groei van het bureau, dat tot afgelopen maand gevestigd was in een kantoor aan de Willem Fenengastraat, werd een nieuw kantoor een noodzaak, legt Verbeek uit: “Opdrachtgevers zoeken rust, ruimte, privacy en inspiratie; dat komt allemaal perfect tot uiting op Museumplein”. Ook speelt het bureau met de verhuizing volgens de Managing Partner in op de groeiambities voor de komende periode, met name in de digitale sector als gevolg van een recente partnership met LD&A Jupiter. Het internationale kantoor opereert met vier kantoren in Europa en twee in de Verenigde Staten, en was al een tijdje op zoek naar een lokale M&A partner in ons land. Na succesvolle gesprekken viel de keuze op Improved Corporate Finance, met als gevolg dat de bureaus samen een nieuwe label in de markt hebben gezet: ‘LD&A Jupiter Netherlands’.

Improved Corporate Finance verhuist naar Museumplein

Verbeek: “Veel van de bedrijven in de Benelux die in het digitale segment / TMT actief zijn, zoeken naar groei in de grotere landen van Europa en in de USA. Dat kan zijn door het verkrijgen van groeikapitaal van de gerenommeerde investeerders – die LD&A Jupiter al kennen en andersom – en door samen te gaan met de strategische partijen die de expansie kunnen waarmaken. We beogen zo de Tech & Digital bedrijven in de Benelux de kansen te geven die het anders had moeten missen. De impuls die wij kunnen geven kan een flinke impact genereren.”

Museumplein 5-c
Over de keuze voor kantoorpand in het hart van de stad, aan het Museumplein 5-c, zegt Verbeek: “Voor medewerkers, opdrachtgevers, Associate Partners en andere stakeholders zochten we een plek die uitstraling heeft, inspiratie geeft en comfort biedt. Zeker voor onze vrienden van LD&A Jupiter is deze nieuwe plek een prachtplek om Amsterdam te ervaren. Zo helpen we mee aan de I Amsterdam campagne.”