Copper8 levert bijdrage aan Dutch Design Week 2014

08 oktober 2014 Consultancy.nl

In de week van 18 tot en met 26 oktober vindt in Eindhoven de dertiende editie van de Dutch Design Week plaats. Cécile van Oppen, medeoprichter van consultancybureau Copper8, levert een inhoudelijke bijdrage aan het evenement.

Dutch Design Week is een internationaal jaarlijks negendaags evenement in Eindhoven waarbij design in allerlei facetten centraal staat. Het event werd in 2002 gelanceerd, destijds nog als Week van het Ontwerp, en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste internationale congressen op het gebied van design- en technologie. Dit jaar worden meer dan 300 evenementen georganiseerd verdeeld over 83 locaties, waaraan ruim 1.500 ontwerpers deelnamen. Naar verwachting zullen zo'n 200.000 bezoekers Dutch Design Week 2014 bijwonen.

Dutch Design Week 2014

Een van de thema’s op de agenda is ‘Circulaire Economie’, onder aanvoering van Stichting de Circulaire Economie. Als onderdeel van het thema verzocht Copper8 consultant Cécile van Oppen op donderdag 23 oktober twee workshops voor het Facility Estate Network. In de workshops zal zij ingaan op de 8 stappen die nodig zijn om een circulair project te initiëren en te laten slagen binnen bestaande organisaties. Hiermee wordt de tip van de sluier gelicht voor het aankomende boek dat zij samen met Nancy Bocken (Cambridge en TU Delft) en Christiaan Kraaijenhagen (voormalig directeur The Circle Economy) uitbrengt over de noodzaak van samenwerking voor de Circulaire Economie.

Nieuws

Meer nieuws over