Morgan Clark groeit 40% en ontvangt FD Gazellen 2014

14 november 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd

IT management consultancybureau Morgan Clark & Company behoort tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het advieskantoor uit Amsterdam behaalde in de afgelopen drie jaar – geheel tegen de trend in de krimpende adviesmarkt –  een omzetgroei van meer dan 40%. Gisteren was het bureau te gast bij de Noord-Holland en Flevoland regiobijeenkomst van de FD Gazellen 2014.

 Het Financieele Dagblad organiseerde dit jaar voor de elfde keer de FD Gazellen Awards, om de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de spotlights te zetten. Iedere onderneming die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minstens 20% wist te realiseren komt in aanmerking voor de felbegeerde award. De ranglijst komt tot stand op basis van omzetcijfers, die over de laatste drie jaar gemeten zijn. Naast de omzetgroei dienen de deelnemende bedrijven in het laatste jaar geen negatief resultaat geboekt te hebben, geen teruggang in de omzet te hebben gehad en financieel gezond te zijn.

FD Gazellen Award - Morgan Clark

Noord-Holland
In de categorie Noord-Holland is Morgan Clark & Company verkozen tot een van de snelst groeiende bedrijven. Damir Hajdarovic, Managing Director bij het bureau: “Wij zijn erg trots om te kunnen vermelden dat Morgan Clark een FD Gazelle 2014 is, en daarmee tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort. Het is een bekroning op onze tomeloze inzet in de afgelopen jaren. Morgan Clark heeft een groep professionals met de juiste mentaliteit en drive die dit mogelijk gemaakt heeft.”

Gisteren om 15:30 uur werd het startschot gegeven voor de prijsuitreiking, die plaatsvond op het kantoor van ABN AMRO in Amsterdam. “Helaas waren we niet de allersnelste dit jaar*, maar we gaan ons best doen om de komende jaren wél op het podium te staan,” aldus Nesko Jancic, tevens Managing Director bij Morgan Clark.

Morgan Clark wint FD Gazellen 2014

FD Outlook
Eind vorig jaar speelde Morgan Clark zich al in de kijker van het Financieele Dagblad. In het magazine FD Outlook , ‘De wereld in 2014’, gaven diverse toonaangevende politici, economen uit zowel de publieke als private sector hun visie op de economische veranderingen voor 2014. Het blad interviewde hiervoor beide partners bij het adviesbureau. Zij verklaarden het succes van Morgan Clark destijds al als volgt: “Wij leveren resultaten in plaats van dat wij mogelijkheden op papier schetsen. Organisaties met een urgente situatie op het gebied van business technologie willen snel een goed resultaat bereiken en zitten niet te wachten op een omvangrijk rapport over hun probleem.”

Vorig jaar werd UNC Plus Delta genomineerd voor een FD Gazellen, categorie Noord-Holland.

* Het Bussumse recruitmentkantoor Aeves kwam als winnaar uit de bus.