Morgan Clark & Company deelnemer Cycle2TheMusic

22 oktober 2013 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Vandaag vindt de eerste editie van ‘Cycle2TheMusic’ plaats. Tijdens het event gaan zo’n 600 fietsers op de muziek van gerenommeerde artiesten* 4 uur lang fietsen in het Amsterdamse Concertgebouw voor het goede doel. Onder de deelnemers bevinden zich ook vier werknemers van adviesbureau Morgan Clark & Company.

Cycle2TheMusic is een initiatief van Stichting VoorALSnog. De inkomsten van het event worden gedoneerd aan Stichting ALS Nederland, dat zich inzet voor het vinden van een geneesmiddel tegen de dodelijke ziekte ALS. Naar verwachting zullen de fietsers dit jaar zo’n €25.000 bij elkaar fietsen, wat overeenkomst met de doelstelling van het goede doel.

Morgan Clark Company - Cycle2TheMusic

Vier medewerkers van Morgan Clark & Company nemen deel aan het Cycle2TheMusic. Het betreft Natalja Heijke, Angelique Vrij-Struik, Bas Giltay en Jos Blejie. “Bij een oud-collega van onze recruiter Natalja is helaas kortgeleden de ziekte ALS geconstateerd. Omdat ze hem en Stichting ALS graag een hart onder de riem wilde steken, heeft ze geen seconde getwijfeld over deelname aan Cycle2themusic. En dat geldt eigenlijk voor heel Morgan Clark & Company. Vier van ons klimmen daadwerkelijk op de fiets en de overige collega's geven zoveel mogelijk support zowel live als geldelijk. Met z'n allen proberen we via social als LinkedIn, Twitter en Facebook, maar ook via onze eigen website en door persoonlijk mensen te benaderen zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen" zegt Angelique Vrij-Struik, marketeer bij het adviesbureau, tegenover Consultancy.nl.

De bedoeling is dat Cycle2TheMusic een jaarlijks terugkerend evenement wordt, net als bijvoorbeeld de Amsterdam City Swim. Aan deze zwemtocht door de grachten deed vorig jaar nog koningin Máxima mee, destijds als prinses.

23 oktober - Cycle2TheMusic, the day after (aanvulling redactie)
Cycle2TheMusic is inmiddels voorbij en volgens Angelique Vrij-Struik van Morgan Clark & Company was het een "fantastisch" evenement. Niet alleen haalde het Morgan Clark team €1,176 aan donaties op voor het goede doel en wonnen zij daarmee de derde prijs, maar belangrijker nog werd er in totaal €32,739 opgehaald, ruim €7,000 meer dan de beoogde €25,000. Een "topprestatie" aldus Vrij-Struik.

* De muziek wordt verzorgd door onder meer DJ Jesse Voorn, het Fanfareorkest CWO Groningen en The Marchingband Still Building Music.