BlinkLane, Morgan Clark en VKA op IT Innovation Day

10 september 2013 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Op 19 september 2013 vindt de eerste editie van de ‘IT Innovation Day’ plaats. Naar verwachting zullen ruim 550 IT professionals het event bijwonen, gehouden in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Adviseurs van BlinkLane Consulting, Morgan Clark & Company en Verdonck, Klooster & Associates leveren een inhoudelijke bijdrage aan het evenement.
 
IT Innovation Day is een initiatief van IDG, uitgever van onder meer de platformen CIO.nl, Computerworld.nl en Webwereld.nl.
 
Het event staat geheel in het teken van innovatieve inzet van IT. Meer dan 20 IT experts verzorgen een keynote, interactieve workshop of persoonlijke training, waaronder Jan Muchez (Morgan Clark & Company), Han Driessen (BlinkLane Consulting) en twee adviseurs van Verdonck, Klooster & Associates (Frank van Vonderen en Steven Debets).
 
IT Innovation Day

Over Han Driessen

Han Driessen is mede-oprichter van BlinkLane Consulting. Hiervoor werkte hij bij Gartner en Quint Wellington Redwood. Han heeft meer dan 15 jaar consultancy ervaring, waarin hij klanten in meerdere sectoren ondersteunde met vraagstukken op het vlak van strategie, IT besturing en sourcing.

Over Jan Muchez

Jan Muchez studeerde Criminologie en Informatica aan de Universiteit van Gent. Hij startte zijn carrière bij de Belgische Gendarmerie, maar na 14 jaar hing hij het uniform aan de wilgen om de ICT in te gaan. Via bedrijven als het voormalige WANG Belgium, Oracle en Coopers & Lybrand, kwam Jan Muchez in 1997 terecht bij Vedior waar hij vier jaar lang de functie van CIO bekleedde. Daarna volgden achtereenvolgens Randstad en KPN alwaar hij ook de rol van CIO vervulde.
 
In 2010 is Jan Muchez gestart met Morgan Clark & Company, waar hij onderdeel is van de driekoppige directie. Jan Muchez maakt bovendien deel uit van de Advisory Board voor IT Innovation Day.

IT Innovation Day 2013 bijdragen

Over Frank van Vonderen

Frank van Vonderen is Management Consultant bij Verdonck, Klooster & Associates (VKA) en docent bij IIR. Hij is gespecialiseerd in Compliance, Governance, Risk Management en IT Audits. Voor zijn carrière bij VKA was Frank werkzaam bij onder andere Siemens in Munchen, was hij 6 jaar zelfstandig consultant en ICT professional en werkte hij 8 jaar als Information Security Professional bij PricewaterhouseCoopers.

Over Steven Debets

Steven Debets is Adviseur Risicomanagement bij Politie ICT en partner bij Verdonck, Klooster & Associates. Daarnaast is hij docent bij IIR. Steven is gespecialiseerd in Risk Management, ICT Compliance, Business Continuity Management, Project Management, Auditing en eBusiness. Voordat hij partner werd was hij werkzaam als managing consultant bij VKA. Andere bedrijven in zijn loopbaan zijn Stater, Unive, Fortis en EY.