UNC Plus Delta genomineerd voor FD Gazellen Awards

22 november 2013 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Adviesbureau UNC Plus Delta is genomineerd voor de FD Gazellen in de provincie Noord Holland. Hiermee mag UNC Plus Delta zich een FD Gazelle noemen, een nominatie voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Jaarlijks brengt het FD de snelst groeiende bedrijven van Nederland in kaart. De ranglijst komt tot stand op basis van bekendgemaakte omzetcijfers, gemeten over de laatste drie jaar. Bedrijven die 20% of meer aan omzetgroei realiseerden, in het laatste jaar geen negatief resultaat boekten, geen teruggang in de omzet hebben gekend en financieel gezond zijn, mogen zich een jaar lang FD Gazellen noemen. Nederland telt in 2013 bij elkaar 394 FD Gazellen, die strijden om de titel FD Gouden Gazelle.

FD Gazellen Award

Wilbert Hoevenaars, mededirecteur van UNC Plus Delta, is bijzonder trots op de nominatie. Volgens hem is het succes te danken aan de juiste mindset, vakbekwame medewerkers en adviseurs, gecombineerd met de onverzettelijke wil om een droom te realiseren. “De missie van UNC Plus Delta is het structureel verbeteren van operationele resultaten van organisaties. Hiervoor zetten we de beproefde methodieken en filosofie van Lean Six Sigma in”, aldus Hoevenaars.

Mededirecteur Jeroen van Schreven voegt toe: “Onze drive en droom is dat we met elkaar een positieve maatschappelijke impact realiseren zodat we de welvaart in ons land behouden dan wel vergroten. Er is in de BV Nederland nog een enorm onbenut potentieel. Met de dienstverlening van UNC Plus Delta dragen wij bij aan het versterken van de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie, het leveren van betaalbare en kwalitatief goede zorg en het verhogen van het rendement van ons onderwijssysteem”.

Wilbert Hoevenaars - Jeroen van Schreven

De uitslag van de FD Gazellen Award 2013 voor Noord-Holland wordt bekend gemaakt op donderdag 28 november in het hoofdkantoor van KPMG. De vijf nationale FD Gazellen Awards worden op dinsdag 10 december uitgereikt.

Gerelateerd nieuws:

- Aeternus genomineerd voor FD Gazellen Awards 2013
- Consultancykantoor Naumac wint FD Gazellen Award
- Conclusion FIT wint FD Gouden Gazelle regio Utrecht