Aeternus genomineerd voor FD Gazellen Awards 2013

25 oktober 2013 Consultancy.nl

Aeternus is genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2013, de jaarlijkse ranglijst voor snelstgroeiende ondernemingen in Nederland.

Aeternus is een corporate finance adviesbureau met vestigingen in Venlo en Eindhoven. Het advieskantoor is in 2006 opgericht en heeft circa 15 adviseurs in dienst.

Jaarlijks brengt het FD de snelst groeiende bedrijven van Nederland in kaart. De ranglijst komt tot stand op basis van bekendgemaakte omzetcijfers, gemeten over de laatste drie jaar. Bedrijven die 20% of meer aan omzetgroei realiseerden, in het laatste jaar geen negatief resultaat boekten, geen teruggang in de omzet hebben gekend en financieel gezond zijn, mogen zich een jaar lang FD Gazellen 2013 noemen. De snelste groeiers per provincie binnen de categorieën klein, middelgrote en grote bedrijven worden tevens bekroond met de FD Gouden Gazellen 2013 Award.

Aeternus - Gazelle

Dit jaar zijn 396 bedrijven geselecteerd voor de Awards, 45 meer dan de editie van vorig jaar. De awards worden eind november tijdens vijf regiobijeenkomsten uitgereikt aan de kleine, middelgrote en grote ondernemingen uit de desbetreffende provincie. De vijf nationale FD Gazellen Awards worden op dinsdag 10 december uitgereikt.

Nieuws

Meer nieuws over