Conclusion FIT wint FD Gouden Gazelle regio Utrecht

08 november 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Zakelijke ICT-dienstverlener Conclusion FIT uit Utrecht heeft de FD Gouden Gazellen in de categorie middelgrote bedrijven in de provincie Utrecht gewonnen. Conclusion won doordat het een omzetgroei van 510% realiseerde, daarmee is het dit jaar het snelst groeiende bedrijf in Midden-Nederland.

Het Financieel Dagblad reikt de FD Gazellen Awards voor de achtste keer uit aan ondernemingen in Nederland die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% per jaar haalden gepaard met bijpassende winsten. In elk van de drie categorieën, klein (€ 100.000 tot € 2 mln), middelgroot (€ 2 mln tot € 30 mln) en groot (meer dan € 30 mln), reikt het FD een Gouden Gazelle uit aan het bedrijf dat de grootste groei heeft doorgemaakt.

Conclusion FIT directeur Jolanda Bastiani trots op het resultaat
Directeur van Conclusion FIT Jolanda Bastiani: "We zijn uiteraard ontzettend trots op deze erkenning en feliciteren ook de andere winnaars van harte! We zijn in staat om tegen de stroom in te groeien door vast te houden aan onze kernwaarden. We blijven de hoogst gekwalificeerde ICT-diensten leveren met de beste specialisten. Het belangrijkste is meerwaarde te creëren bij onze klanten door ICT zo in te zetten dat hun business volledig wordt gefaciliteerd. We zien ICT als een zeer belangrijk middel en niet als een doel op zich. Met onze dienstverlening doen we er alles aan om de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren, pas dan voegen we iets toe. Door de passie en gedrevenheid van onze medewerkers maken we het verschil!"

Reactie van Conclusion CIO Murat Kiran
Concerndirecteur Technology (CIO) van Conclusion en oprichter van onder andere Conclusion FIT Murat Kiran: "Bij de huidige ontwikkelingen in het bedrijfsleven gaat het niet alleen om ICT. ICT is weliswaar een kerncomponent van onze huidige wereld: we kunnen niet meer zonder. Maar een organisatie is als een ecosysteem waarin een wisselwerking plaatsvindt tussen alle bedrijfsdisciplines. Het is dan ook van groot belang om steeds naar het geheel te kijken, en niet alleen naar een enkel bedrijfsdiscipline als ICT. Met het multidisciplinaire dienstenportfolio waarover Conclusion beschikt, zijn we als enige dienstverlener in Nederland in staat om écht het verschil te maken. Ik ben zeer dankbaar deze prijs te mogen ontvangen en trots op alle medewerkers die hieraan hebben bijgedragen. Uiteraard dank ik onze klanten voor het vertrouwen dat zij in ons gesteld hebben."