Focus Orange breidt uit met 4 nieuwe professionals

13 oktober 2014 Consultancy.nl

HR adviesbureau Focus Orange heeft onlangs zijn team uitgebreid met de komst van vier nieuwe medewerkers. Koen Haenen en Gioia Nijenhuis zijn aangesteld als Executives Compensation. Cindy Centen zal de pensioenpraktijk versterken als Senior Consultant en Floris den Hengst versterkt Focus Orange Technology als Softwaredeveloper.

Uitbreiding
Focus Orange werd in 2007 opgericht door Dirk Jonker, voorheen werkzaam bij Towers Perrin, Deloitte en Aon. Het Amsterdamse HR adviesbureau, dat zich bezighoudt met innovatieve technieken gericht op Human Capital data in combinatie met geavanceerde bedrijfsprocesverbeteringen, is de laatste jaren flink aan het groeien. Recentelijk stelde het bureau maar liefst vier nieuwe professionals aan. Een overzicht van de nieuwe aanwinsten:

Koen Haenen werkte eerder voor Jachthaven Biesbosch als Havenmeester, waarbij hij onder meer verantwoordelijk was voor het afmeren van inkomende jachten, klantcontact en sales. Verder was hij Shift leader Parkeerservice voor de D&B Mobility Group bij Schiphol, en is hij momenteel zijn bachelor Physics and Astronomy aan het afronden aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Bij Focus Orange is hij samen met Gioia Nijenhuis een van de nieuwe Executives Compensation. 

Koen Haenen, Gioia Nijenhuis, Cindy Centen en Floris den Hengst

Gioia Nijenhuis heeft een bachelor International Economics and Business op zak (Rijksuniversiteit Groningen), en behaalde aan de Universiteit van Amsterdam haar master Business Economics. Voorheen was Nijenhuis werkzaam bij International Business Research Groningen, waar ze onderdeel was van de Executive Board 2013 Colombia, waarbij ze de externe relaties beheerde. Verder werkte ze als administratief medewerker voor Lentis, een organisatie gespecialiseerd in psychische hulp. Gioia Nijenhuis is net als Koen Haenen een van de nieuwe Executives Compensation.

Cindy Centen werkte, na het behalen van haar studie Applied Mathematics aan de Universiteit Twente, drie jaar als Consultant voor HR- en Finance consulting bureau Towers Perrin. Vervolgens werkte zij een jaar als Actuaris Waarde- en Risicomanagement Schade, Inkomensverzekeringen en Zorg bij Achmea Financial Services, om daarna bij Achmea vier jaar de rol van Actuaris te vervullen binnen de divisie Pensioenverzekeren. Sinds vorige maand maakte Centen de overstap naar Focus Orange, waar ze als Senior Consultant aan de slag is gegaan.

Floris den Hengst behaalde afgelopen jaar zijn bachelor Artificial Intelligence aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens zijn studie werd hij er aangesteld als Teaching Assistant, was hij Treasurer bij het bestuur van studievereniging STORM en tevens Chairman van de Faculty of Sciences Student’s Board. Daarnaast werkte hij bij Zilt&Co Webproducties als Webdeveloper.

Nieuws

Meer nieuws over