Dicitas Consulting organiseert Digital Innovation Summit

10 september 2014 Consultancy.nl

Op donderdag 9 oktober organiseert Dicitas Consulting de ‘Digital Innovation Summit 2014’, een event waar de impact van digitale innovatie op organisaties wereldwijd centraal staat. De meest recente digitale trends en ideeën zullen op deze dag de revue passeren.

Dicitas Consulting werd afgelopen jaar opgericht door Martin Hermsen en Rufus Udo, twee ex-Accenture partners. Het snelgroeiend adviesbureau – het team bestaat inmiddels uit zo’n 10 consultants – richt zich op het ondersteunen van opdrachtgevers bij digitale transformaties, en concreter op de ontwikkeling en implementatie van digitale businessmodellen en digitale technologie.

Summit 2014

Digital Innovation Summit
Om klanten te helpen bij het begrijpen van digitale transformaties organiseert het consultancybureau op 9 oktober het event ‘Digital Innovation Summit 2014’. Het event is bedoeld voor bestuurders en managers die geïnteresseerd zijn in de impact van digitalisering: Hoe beïnvloedt digital de bedrijfsvoering, wat kunnen bedrijven op dit vlak doen om hun prestaties te verbeteren en hoe kunnen ze dit het beste aanpakken?

Een overzicht van een aantal onderwerpen die behandeld zullen worden:

  • Hoe verstoort digitale de markt en hoe kunnen bedrijven hierop anticiperen;
  • Hoe ziet de ‘best-practice’ digitale organisatie er eigenlijk uit;
  • Waarom digital belangrijk zou moeten zijn voor bedrijven en hun resultaten;
  • Hoe een bedrijf succesvol te transformeren in een digitale organisatie;

Logos_summit

Naast een keynote presentatie van Dicitas Consulting mede-oprichter Martin Hermsen zullen diverse sprekers een break-out sessie verzorgen, waaronder experts van van onder andere Infor, Manhattan Associates, Scyfer, Underlined, Adnovate, Quinso, Demandware, Adobe en Yonego.

Nieuws

Meer nieuws over