Scenter organiseert Best Value aanpak Business Course

25 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op donderdag 1 mei 2014 organiseert Scenter een Business Course over Best Value. Tijdens de workshop maken masterstudenten kennis met het snelgroeiende gedachtegoed. Aan de hand van een case gaan de studenten in groepsverband aan de slag om zelf te ervaren wat Best Value daadwerkelijk betekent in de aanbestedingspraktijk 

Best Value neemt vlucht
Sinds de introductie van Best Value in Nederland in 2006 zijn inmiddels tal van projecten met goed gevolg afgerond, dat wil zeggen: op tijd, binnen budget en met hoge klanttevredenheid. De Best Value-filosofie brengt een paradigmaverandering teweeg van het controleren en beheersen van aanbieders door de opdrachtgever, naar durven loslaten en vertrouwen. Op deze manier wordt leveranciers maximaal de ruimte geboden om zich te onderscheiden op basis van hun expertise. 

Best Value neemt vlucht - Scenter

Scenter
Scenter, een organisatieadviesbureau uit Driebergen, heeft ruime expertise op het gebied van Best Value. De afgelopen maanden lichtte Consultancy.nl al meerdere opinie-artikelen* uit van diverse Scenter experts waaronder Sicco Santema, Jeroen van de Rijt en Daniëla Verheul. Jeroen van de Rijt en Sicco Santema zijn auteurs van het Nederlandse boek Prestatieinkoop en Daniela Verheul en Sicco Santema zijn auteurs van het Nederlandse boek Prestatieverkoop.  Tot slot zijn diverse Scenter adviseurs A / A+  gecertificeerd op het gebied van Best Value.

Business Course 
Om ook studenten in te wijden in de wereld van Best Value organiseert Scenter op donderdag 1 mei de business course. Aan de hand van een case gaan de studenten in groepsverband aan de slag om zelf te ervaren hoe Best Value daadwerkelijk kan bijdragen aan succesvol projectmanagement. 

* Zie het nieuwsarchief van Scenter voor een overzicht van de verschillende Best Value-artikelen.