Nanette van Dishoeck-van der Burg start als Consultant bij Scenter

16 november 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau Scenter heeft de gelederen versterkt met Nanette van Dishoeck-van der Burg. Binnen Scenter zal zij zich vooral richten op programma-management en regie van veranderprogramma's bij opdrachtgevers. 

Nanette van Dishoeck-van der Burg (52) heeft zo’n twintig jaar ervaring in de consultancy- en interimbranche. Ze begon haar loopbaan bij Holland Consulting Group, waar ze tien jaar werkzaam bleef. Bij het Amsterdamse bureau was Van Dishoeck-van der Burg betrokken bij uiteenlopende adviesopdrachten, waarbij het accent lag op inkoopmanagement en B2B-marketing in zowel de private als publieke sector. Vervolgens zette ze kennismanagement op voor Compendium, een inkoopadviesbureau uit Bussum met destijds ongeveer 80 consultants in dienst, en werkte daarna als consultant bij ADC Performance Improvement, een financieel en inkoop specialist uit Amsterdam. Bij deze adviesbureaus heeft ze uiteenlopende klanten bediend waaronder corporates als Heineken, Achmea en KPN en non-profit en overheidsorganisaties.

De afgelopen elf jaar was Van Dishoeck verbonden aan Boer & Croon Management. In de rol van Business Manager in de interim management praktijk was ze onder meer verantwoordelijk voor het relatiemanagement en professionaliseringsprogramma van de geassocieerde interim-managers (flexibele schil), aansturing van het secretariaat en kwaliteitsmanagement. De afgelopen periode was ze nauw betrokken bij de re-branding van Boer & Croon naar Boer & Croon Management en de inrichting van relatiebeheer, marketing en communicatie.

Nanette van Dishoeck-van der Burg

Per 15 oktober is Van Dishoeck een nieuwe uitdaging aangegaan, en is ze als Consultant gestart bij Scenter, een bureau voor organisatieontwikkeling in Driebergen. Bij Scenter werken met de toevoeging van Dishoeck 17 professionals. De consultants zijn experts in organisatie-, team en leiderschapsontwikkeling. “Processen en mensen in flow brengen is ons ambacht. Ketenoptimalisatie onze ambitie”, aldus Scenter over haar onderscheidend vermogen.

Diederik Steeman, partner bij Scenter, laat weten blij te zijn met de komst van Van Dishoeck, en zegt: “Nanette heeft als consultant en als manager ervaring met regievoering op veranderingsprocessen. Zij vormt daarmee een waardevolle aanvulling van ons team.”