VKA partner van Factuurcongres in Amsterdam ArenA

16 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Morgen vindt de 2014 editie van het Factuurcongres plaats, het grootste evenement rond e-factureren en factuurautomatisering in de Benelux. Adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates heeft zich als kennispartner verbonden aan het relatie-event. Daarnaast zal Marc Gill’ard, directeur van het Zoetermeerse consultancybureau, optreden als dagvoorzitter.

Meer dan 300 inkoop- en finance experts zullen morgen vanuit het hele land de tocht maken naar de Amsterdam ArenA, de locatie van de zevende editie van het Factuurcongres. Tijdens het congres worden bezoekers op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van (digitale) facturering en krijgen ze de mogelijkheid om in contact te komen met de belangrijkste leveranciers voor e-facturen.

Factuurcongres - VKA

Peter Veld, directeur-generaal van de Belastingdienst, zal als keynote het congres openen. Daarnaast zullen onder andere het Rode Kruis, webwinkel Coolblue, PostNL, Essent, DPD Pakketservice, het Stedelijk Museum Schiedam en KPN hun praktijkervaringen met e-factureren delen. Marc Gill’ard, sinds april vorig jaar directeur van Verdonck, Klooster & Associates, krijgt de taak om het congres in goede banen te leiden.

Business case voor e-factureren

Als knowledge partner van het congres levert VKA bovendien een inhoudelijke bijdrage. André Hendriks, partner bij VKA, zal tijdens een workshop zijn visie op de business case voor e-factureren presenteren. Aan de hand van jarenlange praktijkervaring en best practices zal Hendriks inzicht geven in de potentiële kosten en baten van factuurautomatisering.

Andre Hendriks - Marc Gillard